Nedtrapping på Suboxone

Dette svaret er eldre enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.

Hei driver å skal slutte på suboxone.har drevet å trappet ned i over et år fra 24mg å nå er jeg på 3 mg dette er en grusom medisin.Forferdelige abstinenser.Har liten tillit til lar.Men Jeg lurte på om dere har greie på hvordan jeg burde trappe ned fra 3mg til 0.Dette skal jeg slutte med.Raskest mulig.med beste hilsen fra M. Mann, 40 år fra Akershus

RUStelefonen svarer:

Du har jo kommet veldig langt allerede. Det er som du merker, de siste mg som er verst. Vi kan ikke råde deg til annet enn å benytte deg av et avrusningstilbud. Der kan du i kontrollerte omgivelser få den hjelpen du trenger. Det vil være lettere for deg å kun fokusere på nedtrapping og å få behandlingen den siste perioden. Hvis du er misfornøyd med LAR, kan du få hjelp hos en av de følgende:

Still spørsmål

Finner du ikke svar på det du lurer på? Chat med oss her.

Eller send inn ett nytt spørsmål til oss ved å bruke skjemaet under.

Mann    Kvinne