Overdose

Dette svaret er eldre enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.

Hei. Jeg lurer på om det er fare for overdose hvis en person tar 15 stk sobril 25 mg, 55 stk truxal 15 mg, 11 stk stilnoct 10 mg, 7 stk imovane 7,5 mg, 80 gram med Paracet og 20 stk pinex forte? Kan fontex eller efexor hjelpe til med overdose? Disse har denne personen mye av. Kvinne, 34 år fra Akershus

RUStelefonen svarer:

Ja det er  absolutt fare for overdose/forgiftning ved inntak av den mengden legemidler. Vi anbefaler deg å kontakte giftinformasjonen tlf 22 59 13 00 for mer utfyllende informasjon om hva slags skader og risikoer som kan oppstå ved inntak av denne mengden legemidler. Er det en person du kjenner som du er bekymret for, bør du kontakte vedkomnes fastlege eller legevakt/-psykiatrisk legevakt der personen bor.

Still spørsmål

Finner du ikke svar på det du lurer på? Chat med oss her.

Eller send inn ett nytt spørsmål til oss ved å bruke skjemaet under.

Mann    Kvinne    Annet