Sobril og fyllesyke

Jeg tar medikamentene kun 15 mg sobril morgen kveld, og lamictal og offeril pga epilepsi. Drikker kanskje 2-3 ganger pr mnd. Jeg drikker kanskje 6-8 halvlitere fra kl 16 frem til kl 02.00 ( itilegg ett par shots )
Jeg har aldri fått blackout , og blir aldri fyllesyk. Bruker nesten og være mere våken om morgenen dagen der på , en vanlig, men Har disse medikamentene noe virkning for at jeg aldri blir fyllesyk, det er mange som spør meg om dette… tar lik dose av alle medikamenter morgen og kveld.

Mann, 38 år fra Aust-Agder


RUStelefonen svarer:

Hvor fyllesyk man blir er nok veldig individuelt. Videre kan fyllesyke bestå av flere symptomer som fyllenerver/angstfølelse, hodepine, generell følelse av ubehag, kvalme og tretthet. Vi kan ikke si at vi kjenner til at legemidlene du nevner har dempende effekt på alle disse symptomene, med unntak av Sobril som kan motvirke «fyllenerver».

Still spørsmål

Finner du ikke svar på det du lurer på? Chat med oss her.

Eller send inn ett nytt spørsmål til oss ved å bruke skjemaet under.

Mann    Kvinne