Thc – Hvor lenge er det vanlig å kreve prøver?

Hei. Startet med urinprøver for sporing av THC for ca 5-6 mnd siden, og sluttet å røyke på samme tid. Har nå avgitt negative prøver i snart 3 mnd. Hvor lenge etter avlagt neg prøve er det vanlig å kreve prøver? (Overvåket prøve, barnevern)

Mann, år fra Buskerud


RUStelefonen svarer:

Gratulerer med at du har hatt negative prøver å lenge. Det er litt varierende hvor lenge det blir krevd tester etter negativ prøve. Dersom du leverer prøver til barnevernet skal det foreligge an avtale om dette, du har på et eller annet tidspunkt gitt samtykke til prøver og det vil fremgå av avtalen hva du må forholde deg til. Hvis du likevel er usikker så snakk med legen din.

Still spørsmål

Finner du ikke svar på det du lurer på? Chat med oss her.

Eller send inn ett nytt spørsmål til oss ved å bruke skjemaet under.

Mann    Kvinne