en i klassen røyker på skolen.

Dette svaret er eldre enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.

Jeg synes dette er skummelt. Kvinne, 15 år fra Sør-Trøndelag

RUStelefonen svarer:

Nå vet ikke vi om du snakker om vanlige sigaretter, eller om cannabis. Uansett forstår vi at du synes dette er ubehagelig. Vi vil anbefale deg å snakke med en voksen du stoler på. Dette kan feks. være helsesøster(som har taushetsplikt), en lærer eller foreldrene dine. Det viktigste er at du forsøker å fokusere på deg selv, og på at du tar de riktige valgene for din egen del. Ikke la deg presse til å gjøre noe du ikke har lyst til.

Still spørsmål

Finner du ikke svar på det du lurer på? Chat med oss her.

Eller send inn ett nytt spørsmål til oss ved å bruke skjemaet under.

Mann    Kvinne