Tatt med mdma

Hei, var på palmesus denne helgen der jeg ble stoppet med 1/4 av en mdma pille i inngangen. Jeg snakket med politiet og ble utvist fra sentrum. Jeg er også på ruskontrakt pga hasj som mamma meldte meg inn på. Hva kan eventuelt straff bli? Mister jeg lappen? Jobben?

Mann, 19 år fra Rogaland


RUStelefonen svarer:

Rusontraktene er oftest del av en påtaleunnlatelse mot vilkår, hvor vilkåret er rusfrihet kombinert med annen oppfølging. Det er vanskelig for oss å vite hva som skjer når du nå har brutt kontrakten. Fordi ruskontrakten ofte er individuelt tilpasset er det nok best at du spør den/de du har inngått kontrakt med.

Still spørsmål

Finner du ikke svar på det du lurer på? Chat med oss her.

Eller send inn ett nytt spørsmål til oss ved å bruke skjemaet under.

Mann    Kvinne