Heroin

Hei. Jeg kan muligens ha slumpet til å røyke heroin i dag (onsdag kveld – torsdag tidlig morgen), og skal snart ta urinprøve hos fastlege for å få førerkort tilbake. I utgangspunktet skal jeg ta den på mandag. Vil det gå greit? Jeg kan utsette dette til tirsdag, men det vil da antakeligvis skape litt mistenksomhet. Bør jeg gå for urinprøve på mandag eller trosse mistenksomheten og gå for tirsdag? Jeg forstår at dere ikke som institusjon kan anbefale hverken det ene eller det andre. Men jeg håper dere kan gi noen refleksjoner rundt de to alternativene jeg står ovenfor.

Mvh.

Mann, 30 år fra Hordaland


RUStelefonen svarer:

Heroin kan kun påvises i noen timer etter inntak i urin, så det er ikke fare for positiv urinprøve 3-4 dager etter inntak.

Still spørsmål

Finner du ikke svar på det du lurer på? Chat med oss her.

Eller send inn ett nytt spørsmål til oss ved å bruke skjemaet under.

Mann    Kvinne    Annet