Urinprøve – påvisningstid amfetamin

Har ikke mengder og hvor lenge/ofte man har tatt det/drevet med det noe å si her? Jeg har tatt 15g amfetamin på 2-3 uker. Skal ta helseattest om 9 dager. Jeg er vel safe om jeg hiver i meg de siste 4 grammene på deling med en kompis da?

Mann, 33 år fra Trøndelag


RUStelefonen svarer:

Det er riktig at mengde og hyppighet kan ha noe å si for påvisningstid av amfetamin i urin. Det vanligste er at påvisningstiden på urinprøver er 2-4 dager, men har du hatt omfattende bruk en periode så kan det være opptil 10 dager. Det er altså mulig at inntak av amfetamin i dag kan gi positivt resultat på urinprøve om ni dager.

Still spørsmål

Finner du ikke svar på det du lurer på? Chat med oss her.

Eller send inn ett nytt spørsmål til oss ved å bruke skjemaet under.

Mann    Kvinne    Annet