Oxynorm

Hei
Glemte å spørre legen min idag,har gått lenge på Tramadol og nå gått over på 5 mg oxynorm 4 ganger i døgnet,det har lettet smerter fra spinal stenose og jeg skal på sykehuset for vurdering operasjon 25 mars,spørsmålet mitt er,,kan jeg kutte ut oxynorm på lørdag og ta meg 2-3 glass vin i et 50 årslag for så å ta oxynorm på søndagen igjen? Har forstått at jeg ikke kan ta alkohol og oxynorm
Mvh
Tove

Kvinne, 49 år fra Telemark


RUStelefonen svarer:

Vi er ikke medisinsk helsepersonell og kjenner ikke til din helsetilstand. I prinsippet er det ikke noe problem å ta 2-3 glass vin om kvelden hvis du ikke tar OxyNorm samme dag. Men, hvis det er så at du har brukt Tramadol og/eller OxyNorm over lengre tid, er det mulig at du vil oppleve abstinenser dersom du én dag ikke tar medisinen. Konsekvensene av det kan altså være at du må velge mellom abstinenser (og vin) eller medisiner.

Still spørsmål

Finner du ikke svar på det du lurer på? Chat med oss her.

Eller send inn ett nytt spørsmål til oss ved å bruke skjemaet under.

Mann    Kvinne