Uføretrygdet siste 3 år.

God dag!
Jeg har brukt Sobril 10mg siste 5 år. 2-4 halve fra morgen til kvelden. Lite forbruk men synes det har hjulpet i det daglige. Årsak til at jeg spurte min fastlege om medisin var veldig mye negativt på det private plan og dødsfall i nær familie. Pga den siste tiden at Sobril er tomt på apoteket,forespurte jeg fastlegen om erstatning,og fikk da resept på Vival 5mg. Har brukt dette nå i ca 10 dager,2-3 halve pr dag,og synes disse virker bedre enn Sobril,samtidig som jeg har hatt ubehag i venstre overarm etter at jeg tok Influensavaksine sent ihøst for første gang. Det merkelige men positive er at ubehaget i armen er blitt borte den siste uken. Samtidig føler jeg dagsformen og det sosiale er bedre med Vival. Bør jeg fortsette å bruke kun Vival?

Mann, 60 år fra Oslo


RUStelefonen svarer:

Vi er ikke medisinsk helsepersonell så det spørsmålet må du nesten rette til din fastlege. Sammen kan dere vurdere hvilken medisin som er mest hensiktsmessig å bruke, tilpasset din situasjon og dine behov.

Still spørsmål

Finner du ikke svar på det du lurer på? Chat med oss her.

Eller send inn ett nytt spørsmål til oss ved å bruke skjemaet under.

Mann    Kvinne