Melatonin

Hei. Jeg har gått på melatonin (3mg) i en god stund nå. Jeg vil gjerne slutte på de, da jeg er trøtt og sliten hele tiden. Vet ikke om det har noe med tablettene å gjøre, men jeg testet en natt om jeg kunne klare å sovne uten tabletten. Det klarte jeg ikke før klokken var fem om morgenen. Klarte derimot å sove helt til klokken to på ettermiddagen. Jeg var svimmel hele dagen og fungerte nesten ikke. Det var slitsomt å bare gå 5 meter. Hva skal jeg gjøre? Fortsette å prøve uten, eller starte igjen?

Kvinne, 19 år fra Aust-Agder


RUStelefonen svarer:

Det er vanskelig for oss å si om det er melatoninen som gjør deg trøtt og sliten, men det er en av bivirkningene du kan få av melatonin. Vi vil anbefale deg å fortelle legen din om dette, slik at dere sammen kan finne en bedre løsning.

Still spørsmål

Finner du ikke svar på det du lurer på? Chat med oss her.

Eller send inn ett nytt spørsmål til oss ved å bruke skjemaet under.

Mann    Kvinne    Annet