Siste stilte spørsmål og svar

Vis mest leste

27. mai 2017

paracetoverdose

Hei! I går tok jeg 6 paracet med 1g i hver, altså 6 gram paracet. I dag er jeg skikkelig dårlig, kvalm; kaster opp alt jeg får inn. I tillegg utrolig slapp. Er dette farlig, vil jeg dø? Kvinne, 16 år fra Hordaland

Les mer

27. mai 2017

Bilkjøring og epilepsimedisiner – Lamictal og Stesolid

Har Lamictal (bruker det mot epilepsi) og Stesolid kjente negative interaksjoner? Er denne kombinasjonen forenelig med bilkjøring? (jeg bruker idag 400mg. X 2 Lamictal og 15mg Sobril.) Sobril har lite/ingen effekt på meg. Jeg ønsker derfor å prøve, om mulig, Stesolid som tilleggsmedisin. Jeg brukte Rivotril som tilleggsmedisin før, men det er jo ulovlig,...

Les mer

27. mai 2017

Venninne med rusproblem?

Hei! Jeg har en venninne som har problemer med rus (hasj, alkohol, MDMA, kokain osv.) Har hatt problemer med det i 3 år, men hatt gode perioder til tider, der hun ikke har ruset seg. Det er så ille nå at det er mange som reagerer, og sier til meg at hun trenger hjelp....

Les mer

27. mai 2017

Xanor urinprøve og blodprøve

Jeg har fått i meg xanor 1 mg. Hvor lenge blir det i urinen og blodet? Kvinne, 27 år fra Østfold

Les mer

27. mai 2017

Får man abstinenser av Stilnoct?

Kan en få rykninger,  skjelvinger og angst av å slutte brått med Stillnoct? Det er 3 måneder siden. Er redd. Kvinne, 70 år fra Buskerud

Les mer
Side 1 av 1 26112345...10...Siste »

Mest leste spørsmål og svar

Vis nyeste

10. juni 2015

Kombinere alkohol med Paracet og Ibux – FARLIG?

Er det farlig å kombinere alkohol med Paracet og Ibux? Jente, 17 år fra Oslo

Les mer
Er Rivotril et rusmiddel?

28. oktober 2013

Er Rivotril et rusmiddel?

Jeg lurte på om Rivotril var piller som kunne antas som et rusmiddel? Og hvilken effekt har Rivotril på kroppen? Kvinne, 18 år fra Buskerud

Les mer
Hvor lenge kan man egentlig spore THC-syre i urinen?

13. april 2010

Hvor lenge kan man egentlig spore THC-syre i urinen?

  Heisann. Jeg er en gutt/mann på 18 år, og har røyka hasj ca 3- 4 ganger i uken i ganske store mengder i omlag 2-3 måneder nå. Har en litt bekymret mor som begynner å bli litt mistenksom.

Les mer

30. desember 2009

Hva er bivirkninger av hasj?

Hva er bivirkninger av hasj? Gutt, 13 år fra Vestfold

Les mer

25. september 2012

Brekningsmiddel

Hei 🙂 Jeg lurer bare på om det er sant at det blir tillatt Brekningsmiddel i brennevin og alkoholholdige varer som blir importert til Norge? Vil gjerne ha noen argument/bevis for at dette ikke er sant 🙂 Mann, 21 år fra Møre og Romsdal

Les mer