Siste stilte spørsmål og svar

Vis mest leste

25. mars 2019

Vektoppgang etter å ha sluttet med cannabis

Hei, jeg er en jente som har nå sluttet med cannabis. I ca. 3-4 uker. Ser at jeg har gått opp 3 kilo i vekt og føler meg litt oppblåst hele tiden etter jeg spiser. Spiser ikke noe mer enn normalt. Er dette normalt? Kvinne, 20 år fra Buskerud

Les mer

25. mars 2019

Alkohol blant unge

kva er gjennomsnittsalderen for alkohol blant unge i dag? Kvinne, 15 år fra Sogn og Fjordane

Les mer

25. mars 2019

Pensjonist – hvor lenge virker Paracet?

hvist en bruker parasett i lang tid 3om dagen for hodepine.og en mistenker at en får vont i hode pga. mye bruk. hvor lang tid tar det før stoffet er ute av kroppen. Mann, 69 år fra Vestfold

Les mer

25. mars 2019

Piller

Hei. Jeg har en samboer som bruker oxycontin og tramadol og han bruker mer enn det legen har skrivd han skal ta. Og når han gikk tom må i helgen kjøpte han rivotril og jeg vet at han ikke burde ta det pga diabetes og han har hatt betennelse i hjertet. Hva kan jeg...

Les mer

25. mars 2019

Urinprøve kokain

Hei, har tatt kokain hver dag i Ca en mnd, har ikke tatt siden onsdag nå, vil dette slå ut på en evt urinprøve? 5 dager siden siste inntak idag. Jeg bare venter på å bli innkalt til en urinprøve så lurer på om det fortsatt kan spores Mann, 27 år fra Finnmark

Les mer

Mest leste spørsmål og svar

Vis nyeste

10. juni 2015

Kombinere alkohol med Paracet og Ibux – FARLIG?

Er det farlig å kombinere alkohol med Paracet og Ibux? Jente, 17 år fra Oslo

Les mer
Er Rivotril et rusmiddel?

28. oktober 2013

Er Rivotril et rusmiddel?

Jeg lurte på om Rivotril var piller som kunne antas som et rusmiddel? Og hvilken effekt har Rivotril på kroppen? Kvinne, 18 år fra Buskerud

Les mer

30. desember 2009

Hva er bivirkninger av hasj?

Hva er bivirkninger av hasj? Gutt, 13 år fra Vestfold

Les mer
Hvor lenge kan man egentlig spore THC-syre i urinen?

13. april 2010

Hvor lenge kan man egentlig spore THC-syre i urinen?

Heisann. Jeg er en gutt/mann på 18 år, og har røyka hasj ca 3- 4 ganger i uken i ganske store mengder i omlag 2-3 måneder nå. Har en litt bekymret mor som begynner å bli litt mistenksom. Jeg bor på hybel, og ser ikke mine foreldre så ofte, men sist jeg var hjemme...

Les mer

25. september 2012

Brekningsmiddel

Hei 🙂 Jeg lurer bare på om det er sant at det blir tillatt Brekningsmiddel i brennevin og alkoholholdige varer som blir importert til Norge? Vil gjerne ha noen argument/bevis for at dette ikke er sant 🙂 Mann, 21 år fra Møre og Romsdal

Les mer