Siste stilte spørsmål og svar

Vis mest leste

27. juli 2017

Ang ADHD medisin

Hei ! Jeg har en sønn som «BUP» HAR konstatert har ADHD. Jeg stiller meg kritisk til diagnosen,ettersom jeg ikke har vært med på utredningen av han. Jeg er skilt i fra barnemoren og vi har delt foreldreansvar på han. Både xen og bup har holdt utredningen av gutten skjult for meg,men fikk bare...

Les mer

27. juli 2017

Medisin og bilkjøring

Hei. Jeg bare lurer på om jeg har lov til å kjøre bil dagen etter når jeg tar 7,5mg imovane og 15 mg sobril ca. kl 2400 ? Kvinne, 67 år fra Akershus

Les mer

27. juli 2017

Hvordan komme ut av ensomheten uten alkohol?

Hei ! Det er sommer og sol, folk drikker og koser. Jeg er alkoholiker. Hadde en sprekk for en uke siden, var to mnd siden sist. Det jeg ikke liker er den antisosiale fyren jeg er uten alkohol. Blir sittende hjemme og ingen ringer. Noen gode råd ? Mann, 43 år fra Aust-Agder

Les mer

27. juli 2017

Badtrip

Hei! Jeg hadde en ekstrem badtrip for litt over 4 måneder siden, jeg har slitt litt med ettervirkninger, men de to siste månedene har det vært mye bedre, og nå er det helt borte! Så jeg lurte på om jeg trygt kan ta det igjen nå, eller om det er sjanse for at jeg...

Les mer

26. juli 2017

1 år bruk av imovane – slutte

Hei! Jeg har brukt imovane i 1 år. Begynte med 1 tablett a 7,5mg, men på det meste brukte jeg 2,5 tabletter. Jeg klarte å trappe ned tilbake til 1 – 1.5 tablett. Men så måtte jeg bytte lege, da min fastlege gikk av med pensjon. Og nye legen nekter å skrive ut flere...

Les mer
Side 1 av 1 29412345...10...Siste »

Mest leste spørsmål og svar

Vis nyeste

10. juni 2015

Kombinere alkohol med Paracet og Ibux – FARLIG?

Er det farlig å kombinere alkohol med Paracet og Ibux? Jente, 17 år fra Oslo

Les mer
Er Rivotril et rusmiddel?

28. oktober 2013

Er Rivotril et rusmiddel?

Jeg lurte på om Rivotril var piller som kunne antas som et rusmiddel? Og hvilken effekt har Rivotril på kroppen? Kvinne, 18 år fra Buskerud

Les mer

30. desember 2009

Hva er bivirkninger av hasj?

Hva er bivirkninger av hasj? Gutt, 13 år fra Vestfold

Les mer
Hvor lenge kan man egentlig spore THC-syre i urinen?

13. april 2010

Hvor lenge kan man egentlig spore THC-syre i urinen?

  Heisann. Jeg er en gutt/mann på 18 år, og har røyka hasj ca 3- 4 ganger i uken i ganske store mengder i omlag 2-3 måneder nå. Har en litt bekymret mor som begynner å bli litt mistenksom.

Les mer

25. september 2012

Brekningsmiddel

Hei 🙂 Jeg lurer bare på om det er sant at det blir tillatt Brekningsmiddel i brennevin og alkoholholdige varer som blir importert til Norge? Vil gjerne ha noen argument/bevis for at dette ikke er sant 🙂 Mann, 21 år fra Møre og Romsdal

Les mer