Siste stilte spørsmål og svar

Vis mest leste

13. desember 2018

Slutte med rus – skoleoppgave

Hei jeg har en skoleoppgave om hvorfor det er så vanskelig å slutte med rus. Kan dere forklare hvorfor det er så vanskelig? Mann, 14 år fra Møre og Romsdal

Les mer

13. desember 2018

Pensjonist – OxyNorm, Malfin og abstinenser

Jeg er blitt strålte for strupekreft. 66stråledoser på 33 strålinger. Jeg har gått på to daglige doser med langtidsvirkende Malfin, 10mg, og 6 × 20 ml Oxy Norm daglig i 7uker. Dette har jeg tatt selv gjennom sonde, med krok på bu nen, da jeg kastet opp den vanlige sonden. For en uke siden...

Les mer

13. desember 2018

Skoleprosjekt – hvor finner man hasj?

hvor finner man hasj? Kvinne, 14 år fra Østfold

Les mer

13. desember 2018

Pensjonist – OxyNorm, Malfin og abstinenser

Jeg er blitt strålte for strupekreft. 66stråledoser på 33 strålinger. Jeg har gått på to daglige doser med langtidsvirkende Malfin, 10mg, og 6 × 20 ml Oxy Norm daglig i 7uker. Dette har jeg tatt selv gjennom sonde, med krok på bu nen, da jeg kastet opp den vanlige sonden. For en uke siden...

Les mer

13. desember 2018

Kroppen og rus

Hva skjer med kroppen når du tar rusmidler? Mann, 20 år fra Oslo

Les mer

Mest leste spørsmål og svar

Vis nyeste

10. juni 2015

Kombinere alkohol med Paracet og Ibux – FARLIG?

Er det farlig å kombinere alkohol med Paracet og Ibux? Jente, 17 år fra Oslo

Les mer
Er Rivotril et rusmiddel?

28. oktober 2013

Er Rivotril et rusmiddel?

Jeg lurte på om Rivotril var piller som kunne antas som et rusmiddel? Og hvilken effekt har Rivotril på kroppen? Kvinne, 18 år fra Buskerud

Les mer

30. desember 2009

Hva er bivirkninger av hasj?

Hva er bivirkninger av hasj? Gutt, 13 år fra Vestfold

Les mer
Hvor lenge kan man egentlig spore THC-syre i urinen?

13. april 2010

Hvor lenge kan man egentlig spore THC-syre i urinen?

Heisann. Jeg er en gutt/mann på 18 år, og har røyka hasj ca 3- 4 ganger i uken i ganske store mengder i omlag 2-3 måneder nå. Har en litt bekymret mor som begynner å bli litt mistenksom. Jeg bor på hybel, og ser ikke mine foreldre så ofte, men sist jeg var hjemme...

Les mer

25. september 2012

Brekningsmiddel

Hei 🙂 Jeg lurer bare på om det er sant at det blir tillatt Brekningsmiddel i brennevin og alkoholholdige varer som blir importert til Norge? Vil gjerne ha noen argument/bevis for at dette ikke er sant 🙂 Mann, 21 år fra Møre og Romsdal

Les mer