Siste stilte spørsmål og svar

Vis mest leste

15. februar 2019

Rusproblem?

Hei:) jeg er en glad og posetiv gutt som liker og være med venner…..alltid vært gla i en fest, men nå føler jeg det har gått alt for langt….kan begynne med og si at moren min er narkoman (herion) og farfaren min er alkoholiker, og har andre familiemedlemmer også som er alkoholikere…. Jeg var...

Les mer

15. februar 2019

Liker ikke noen som liker meg

Jeg har en gutt i klassen som har sinne problemer. Han liker meg veldig godt men jeg liker ikke ham. Det her valentinsdag og han spurte om jeg ville bli hans Valentine. Jeg så ja. Men egentlig var det for å ikke såre han. Når skolen var ferdig så så han at han var...

Les mer

15. februar 2019

Antabus – farlig mengde?

Hei Min veninne tok 30 antabus piller. Kan det være farlig? Kvinne, 45 år fra Oslo

Les mer

14. februar 2019

MDMA – hvorfor blir man deprimert etter bruk?

Hvorfor blir man deprimert etter bruk av MDMA? Mann, 21 år fra Oslo

Les mer

14. februar 2019

Behandling og sertifikat

Er det vanlig prosedyre at sertifikatet blir inndratt ved innleggelse til behandlig? Kvinne, 51 år fra Telemark

Les mer

Mest leste spørsmål og svar

Vis nyeste

10. juni 2015

Kombinere alkohol med Paracet og Ibux – FARLIG?

Er det farlig å kombinere alkohol med Paracet og Ibux? Jente, 17 år fra Oslo

Les mer
Er Rivotril et rusmiddel?

28. oktober 2013

Er Rivotril et rusmiddel?

Jeg lurte på om Rivotril var piller som kunne antas som et rusmiddel? Og hvilken effekt har Rivotril på kroppen? Kvinne, 18 år fra Buskerud

Les mer

30. desember 2009

Hva er bivirkninger av hasj?

Hva er bivirkninger av hasj? Gutt, 13 år fra Vestfold

Les mer
Hvor lenge kan man egentlig spore THC-syre i urinen?

13. april 2010

Hvor lenge kan man egentlig spore THC-syre i urinen?

Heisann. Jeg er en gutt/mann på 18 år, og har røyka hasj ca 3- 4 ganger i uken i ganske store mengder i omlag 2-3 måneder nå. Har en litt bekymret mor som begynner å bli litt mistenksom. Jeg bor på hybel, og ser ikke mine foreldre så ofte, men sist jeg var hjemme...

Les mer

25. september 2012

Brekningsmiddel

Hei 🙂 Jeg lurer bare på om det er sant at det blir tillatt Brekningsmiddel i brennevin og alkoholholdige varer som blir importert til Norge? Vil gjerne ha noen argument/bevis for at dette ikke er sant 🙂 Mann, 21 år fra Møre og Romsdal

Les mer