Siste stilte spørsmål og svar

Vis mest leste

20. september 2017

Kaptein (sted å diskutere alkoholproblematikk i Bergen eller omegn)

Hei. Jeg vil ha hjelp til å slutte å drikke. Har prøvd AA, det var ikke noe for meg. Finnes det et felleskap i Bergen eller omegn, hvor man kan møtes for å diskutere sin alkoholisme? Mann, 38 år fra Hordaland

Les mer

20. september 2017

Injisering på «drop arm»

Etter en overdose på metadon for 2 uker siden så fikk jeg halveis drop arm. Enten sovnet jeg på armen eller så er det på grunn av jeg har brukt en skadet åre flere ganger og truffet en nerve. Jeg er nå på avrusning og lurer på om det er skadelig for armen og...

Les mer

20. september 2017

Middel mot betennelse?

ER DETTE MIDDELET MOT BETENNELSE Kvinne, 71 år fra Østfold

Les mer

19. september 2017

Hva er egentlig rusmisbruk?

Hei! Hva er egentlig rusmisbruk? Kvinne, 17 år fra Telemark

Les mer

19. september 2017

Overdose

Er overdose på valergan, nozinan, voltaren, ibux og paracet dødelig vist dette blir tatt sammen? Kvinne, 17 år fra Nordland

Les mer
Side 1 av 1 33012345...10...Siste »

Mest leste spørsmål og svar

Vis nyeste

10. juni 2015

Kombinere alkohol med Paracet og Ibux – FARLIG?

Er det farlig å kombinere alkohol med Paracet og Ibux? Jente, 17 år fra Oslo

Les mer
Er Rivotril et rusmiddel?

28. oktober 2013

Er Rivotril et rusmiddel?

Jeg lurte på om Rivotril var piller som kunne antas som et rusmiddel? Og hvilken effekt har Rivotril på kroppen? Kvinne, 18 år fra Buskerud

Les mer

30. desember 2009

Hva er bivirkninger av hasj?

Hva er bivirkninger av hasj? Gutt, 13 år fra Vestfold

Les mer
Hvor lenge kan man egentlig spore THC-syre i urinen?

13. april 2010

Hvor lenge kan man egentlig spore THC-syre i urinen?

Heisann. Jeg er en gutt/mann på 18 år, og har røyka hasj ca 3- 4 ganger i uken i ganske store mengder i omlag 2-3 måneder nå. Har en litt bekymret mor som begynner å bli litt mistenksom. Jeg bor på hybel, og ser ikke mine foreldre så ofte, men sist jeg var hjemme...

Les mer

25. september 2012

Brekningsmiddel

Hei 🙂 Jeg lurer bare på om det er sant at det blir tillatt Brekningsmiddel i brennevin og alkoholholdige varer som blir importert til Norge? Vil gjerne ha noen argument/bevis for at dette ikke er sant 🙂 Mann, 21 år fra Møre og Romsdal

Les mer