Siste stilte spørsmål og svar

Vis mest leste

29. mars 2017

Min mann ruser seg

Heisann , sliter med et problem . Har en mann som ruser seg stort sett vær dag . Har gitt han ultimatum og prøvd å finne en løsning men uten noe hell . Skal sies han røyker hasj og drikker øl vær kveld , men nå har han begynt å røyke før jobb og...

Les mer

29. mars 2017

coca cola

Er det virkelig kokain i coca cola? Kvinne, 13 år fra Oslo

Les mer

29. mars 2017

langvarige bivirkninger

Hei. Har et spm angående bruk av hasj. Har røkt hasj i litt over ett år på daglig basis uten noen form for negative bivirkninger, syntes dagene mine fungerte helt likedan som ellers. Men etter litt over et år av hverdags bruk så ville jeg teste meg selv å se om jeg kunne slutte...

Les mer

29. mars 2017

Urolig! Injiserte Concerta.

Hei! Jeg har skutt en concerta 45 eller 56 mg. Jeg sugde av det rød brune laget og knuste og blanda bare det hvite pulvere med vsnn.. nå har jeg skikkelig vondt k magen og tung i hode! Og jeg er rød i øynene. Og jeg må ofte på do!! Jeg er redd, er...

Les mer

29. mars 2017

Modafinil

Hei, Jeg sliter litt med konsentrasjon og å fokusere, og har vært inne på tanken å prøve modafinil. Jeg ser at det er mulig å bestille på nettet, men er usikker på det er lovlig å bestille. Er dette lovlig å bestille, eller er det eventuelt noe man kan få på resept? Mann, 24...

Les mer

Mest leste spørsmål og svar

Vis nyeste

10. juni 2015

Kombinere alkohol med Paracet og Ibux – FARLIG?

Er det farlig å kombinere alkohol med Paracet og Ibux? Jente, 17 år fra Oslo

Les mer
Er Rivotril et rusmiddel?

28. oktober 2013

Er Rivotril et rusmiddel?

Jeg lurte på om Rivotril var piller som kunne antas som et rusmiddel? Og hvilken effekt har Rivotril på kroppen? Kvinne, 18 år fra Buskerud

Les mer
Hvor lenge kan man egentlig spore THC-syre i urinen?

13. april 2010

Hvor lenge kan man egentlig spore THC-syre i urinen?

  Heisann. Jeg er en gutt/mann på 18 år, og har røyka hasj ca 3- 4 ganger i uken i ganske store mengder i omlag 2-3 måneder nå. Har en litt bekymret mor som begynner å bli litt mistenksom.

Les mer

30. desember 2009

Hva er bivirkninger av hasj?

Hva er bivirkninger av hasj? Gutt, 13 år fra Vestfold

Les mer

25. september 2012

Brekningsmiddel

Hei 🙂 Jeg lurer bare på om det er sant at det blir tillatt Brekningsmiddel i brennevin og alkoholholdige varer som blir importert til Norge? Vil gjerne ha noen argument/bevis for at dette ikke er sant 🙂 Mann, 21 år fra Møre og Romsdal

Les mer