Siste stilte spørsmål og svar

Vis mest leste

19. januar 2018

Skoleball

Hei! Vi skal ha skoleball i dag, og jeg har røyka ganske mye hasj de siste ukene/månedene og oppbevart det i jakka eller veska mi som jeg skal ha med på ballet. Det er slikt at politiet kommer på ballet vårt, mest sannsynligvis med narkohunder og da vet jeg at hunden kommer til å...

Les mer

19. januar 2018

Skoleprosjekt

Hei, har et skoleprosjekt. Kunne du nevnt noen langtidsvirkninger på morfin og heroin? Kvinne, 25 år fra Oslo

Les mer

19. januar 2018

Kokain prosjekt

Hva mener loven om kokain Mann, 14 år fra Østfold

Les mer

19. januar 2018

seponering av sobril og stilnoct

Hei jeg har stått på benzodapiner i ca 30 år, driver å seponerer sobril, synes dette er veldig vanskelig, jeg står nå på 30,3 mg har før stått på 25 mg 5 om dagen, men har kommet meg langt ned, jeg har hatt mye traumer i livet og sliter med sterk angst,, føler meg...

Les mer

18. januar 2018

Valium

Hei hei Jeg har vært hos tannlegen i dag og tok 10mg valium 06.30 for dette. Jeg har to barn i bhg og lurer på om jeg kan kjøre å hente dem selv eller om jeg må ha noen som kan kjøre for meg. Mvh NN (Spørsmålet er anonymisert. Red.) Kvinne, 27 år fra...

Les mer
Side 1 av 1 41712345...10...Siste »

Mest leste spørsmål og svar

Vis nyeste

10. juni 2015

Kombinere alkohol med Paracet og Ibux – FARLIG?

Er det farlig å kombinere alkohol med Paracet og Ibux? Jente, 17 år fra Oslo

Les mer
Er Rivotril et rusmiddel?

28. oktober 2013

Er Rivotril et rusmiddel?

Jeg lurte på om Rivotril var piller som kunne antas som et rusmiddel? Og hvilken effekt har Rivotril på kroppen? Kvinne, 18 år fra Buskerud

Les mer

30. desember 2009

Hva er bivirkninger av hasj?

Hva er bivirkninger av hasj? Gutt, 13 år fra Vestfold

Les mer
Hvor lenge kan man egentlig spore THC-syre i urinen?

13. april 2010

Hvor lenge kan man egentlig spore THC-syre i urinen?

Heisann. Jeg er en gutt/mann på 18 år, og har røyka hasj ca 3- 4 ganger i uken i ganske store mengder i omlag 2-3 måneder nå. Har en litt bekymret mor som begynner å bli litt mistenksom. Jeg bor på hybel, og ser ikke mine foreldre så ofte, men sist jeg var hjemme...

Les mer

25. september 2012

Brekningsmiddel

Hei 🙂 Jeg lurer bare på om det er sant at det blir tillatt Brekningsmiddel i brennevin og alkoholholdige varer som blir importert til Norge? Vil gjerne ha noen argument/bevis for at dette ikke er sant 🙂 Mann, 21 år fra Møre og Romsdal

Les mer