Siste stilte spørsmål og svar

Vis mest leste

17. april 2019

Tesofensine

Hei! Jeg har levert inn noen bokser med kosttilskudd på apoteket. Produktet heter Tesonfensine og skal være et slankemiddel. Apoteket påstår det er narkotika. Har ikke svart dem enda. Hva skal jeg gjøre og svare. Vil jo ikke risikere å bli anmeldt. Mann, 62 år fra Akershus

Les mer

17. april 2019

Narkotika test for å spore steroider

Hei, lurte på om det er mulig å spore steroider av ulike slag i hjemme/hurtig-tester for narkotika? Mann, 26 år fra Rogaland

Les mer

17. april 2019

Stefar som ruser seg.

Lurer på hva jeg skal gjøre har gått med denne hemmeligheten lenge. Burden jeg tilkalle barnehvernet de har en sønn på 12 med downs. Mann, 31 år fra Østfold

Les mer

17. april 2019

Impotens?

Hei Jeg har ADHD og har tidligere gått på Strattera. Dette gjorde meg impotent. Har Ritalin samme virkning? Mann, 59 år fra Oppland

Les mer

16. april 2019

Mistet bil lappen pga edruelighet, hvor lenge må jeg vente

Hei! Jeg har blitt tatt for å ha thc i urinet mitt nå 5 ganger. Aldri blitt tatt med besittelse eller mens jeg har vært ruset. Akkurat begynt på pissing for å få bil lappen tilbake. Prøvd å spørre politet men får aldri noe ordentlig svar, hvor lenge må jeg vente før jeg får...

Les mer

Mest leste spørsmål og svar

Vis nyeste

10. juni 2015

Kombinere alkohol med Paracet og Ibux – FARLIG?

Er det farlig å kombinere alkohol med Paracet og Ibux? Jente, 17 år fra Oslo

Les mer
Er Rivotril et rusmiddel?

28. oktober 2013

Er Rivotril et rusmiddel?

Jeg lurte på om Rivotril var piller som kunne antas som et rusmiddel? Og hvilken effekt har Rivotril på kroppen? Kvinne, 18 år fra Buskerud

Les mer

30. desember 2009

Hva er bivirkninger av hasj?

Hva er bivirkninger av hasj? Gutt, 13 år fra Vestfold

Les mer
Hvor lenge kan man egentlig spore THC-syre i urinen?

13. april 2010

Hvor lenge kan man egentlig spore THC-syre i urinen?

Heisann. Jeg er en gutt/mann på 18 år, og har røyka hasj ca 3- 4 ganger i uken i ganske store mengder i omlag 2-3 måneder nå. Har en litt bekymret mor som begynner å bli litt mistenksom. Jeg bor på hybel, og ser ikke mine foreldre så ofte, men sist jeg var hjemme...

Les mer

25. september 2012

Brekningsmiddel

Hei 🙂 Jeg lurer bare på om det er sant at det blir tillatt Brekningsmiddel i brennevin og alkoholholdige varer som blir importert til Norge? Vil gjerne ha noen argument/bevis for at dette ikke er sant 🙂 Mann, 21 år fra Møre og Romsdal

Les mer