Siste stilte spørsmål og svar

Vis mest leste

17. august 2018

Adjunkt i vdg skole – sønnen min forsvarer cannabisbruk

Hei! Jeg er mor til en sønn på 29 år som jeg i helga fikk vite at han røyker mariuhana, antagelig har han drevet med dette i lengre tid da han i hele ungdomstiden har hatt liberal innstilling til narkotika og påstår alkohol er farligere osv – osv… Forsøkt snakke ham til fornuft men...

Les mer

17. august 2018

Selvmord

Hvorfor må livet være så urettferdig? Jeg er den som er blitt behandlet dårligst på skolen , har kuttet meg i klassen når ingen ser på og skuler meg bak et fjes som alle tror er den ekte meg. Har egentlig lyst til å bare dø og forsvinne for alltid. Jeg bryr meg ikke...

Les mer

16. august 2018

Alkoholisert mor

Hei. Jeg har en mor som er alkoholiker, men som ikke er enig i at hun er det. Hun drikker på kveldstid hver dag og ringer ofte på kveldstid. Jeg har sluttet å ta telefonen når hun ringer og hun sender nå kranglete meldinger feks om hvorfor hun ikke får sett barnebarna. Når hun...

Les mer

16. august 2018

Stilnoct – hvordan er det best mulig å «avruse»?

Hei, min kjereste’s far har fådd tak i stilnoct, har har da spist 7-8 tabletter og det er 10mg pr tablett, han har gådd på dette i ca 3 år nå, og jeg lurer på hvordan det er best mulig å «avruse» han dette, og hvor falig det er med en så stor dose,...

Les mer

16. august 2018

Hasj. Passiv røyking.

Naboene røyker mye hasj på verandaen og det trekker inn på soverommet. Kan dette være skadelig for babyen min? Kvinne, 35 år fra Oslo

Les mer
Side 1 av 1 57812345...10...Siste »

Mest leste spørsmål og svar

Vis nyeste

10. juni 2015

Kombinere alkohol med Paracet og Ibux – FARLIG?

Er det farlig å kombinere alkohol med Paracet og Ibux? Jente, 17 år fra Oslo

Les mer
Er Rivotril et rusmiddel?

28. oktober 2013

Er Rivotril et rusmiddel?

Jeg lurte på om Rivotril var piller som kunne antas som et rusmiddel? Og hvilken effekt har Rivotril på kroppen? Kvinne, 18 år fra Buskerud

Les mer

30. desember 2009

Hva er bivirkninger av hasj?

Hva er bivirkninger av hasj? Gutt, 13 år fra Vestfold

Les mer
Hvor lenge kan man egentlig spore THC-syre i urinen?

13. april 2010

Hvor lenge kan man egentlig spore THC-syre i urinen?

Heisann. Jeg er en gutt/mann på 18 år, og har røyka hasj ca 3- 4 ganger i uken i ganske store mengder i omlag 2-3 måneder nå. Har en litt bekymret mor som begynner å bli litt mistenksom. Jeg bor på hybel, og ser ikke mine foreldre så ofte, men sist jeg var hjemme...

Les mer

25. september 2012

Brekningsmiddel

Hei 🙂 Jeg lurer bare på om det er sant at det blir tillatt Brekningsmiddel i brennevin og alkoholholdige varer som blir importert til Norge? Vil gjerne ha noen argument/bevis for at dette ikke er sant 🙂 Mann, 21 år fra Møre og Romsdal

Les mer