Siste stilte spørsmål og svar

Vis mest leste

17. november 2017

Rusavhengig svigermor

Hei. Jeg er gift og har 3 barn.Min kjære svigermor har ruset seg på piler i over 20 år.Hun er alene ( mann tok livet av seg for 4 år siden) men har 3 voksne barn som hun har god kontakt med. Var innlagt på dps for noen mnd siden der hun skulle få...

Les mer

16. november 2017

Klassespørsmål om rus

Hvilket narkotisk stoff dør flest mennesker av årlig? Hvor får man enklest tak i narkotika (kjøp)? Hva er straffen for å smugle narkotika? Hva tjener en narkotikadealer årlig? Kan du dø av hasj? Hva er skadevirkningene av dette rusmidlet? Hva er skadevirkningene av heroin? Mvh 7. klasse, Malmheim skole, ved lærer Ribekka Kvinne, 30...

Les mer

16. november 2017

Hvor kan man få hjelp? Hasjavvening

Hei, Jeg er en student på 18 år, og jeg sliter med hasj. Problemet er at jeg greier alltid å prioritere hasjen foran alt annet, jeg vil derfor slutte helt eller trappe såpass ned at jeg har kontrollen. Men problemet er jeg vet ikke hvor jeg kan få hjelp. På grunn av dette føler...

Les mer

15. november 2017

Redd for å bli hekta på rivotril

Hei! Jeg har slitt med angst i mange år og vært i mye behandling for dette. Det har blitt bedre, men blir liksom aldri bra. For en stund siden fikk jeg en rivotril av en kompis, det er det eneste jeg har opplevd at virker. Jeg er veldig klar over hvor farlig benzo kan...

Les mer

15. november 2017

Hasj og graviditet

Kan man sjekke en graviditetstest om man røyker hasj eller tuller det med urinen din? Kvinne, 17 år fra Hedmark

Les mer
Side 1 av 1 36812345...10...Siste »

Mest leste spørsmål og svar

Vis nyeste

10. juni 2015

Kombinere alkohol med Paracet og Ibux – FARLIG?

Er det farlig å kombinere alkohol med Paracet og Ibux? Jente, 17 år fra Oslo

Les mer
Er Rivotril et rusmiddel?

28. oktober 2013

Er Rivotril et rusmiddel?

Jeg lurte på om Rivotril var piller som kunne antas som et rusmiddel? Og hvilken effekt har Rivotril på kroppen? Kvinne, 18 år fra Buskerud

Les mer

30. desember 2009

Hva er bivirkninger av hasj?

Hva er bivirkninger av hasj? Gutt, 13 år fra Vestfold

Les mer
Hvor lenge kan man egentlig spore THC-syre i urinen?

13. april 2010

Hvor lenge kan man egentlig spore THC-syre i urinen?

Heisann. Jeg er en gutt/mann på 18 år, og har røyka hasj ca 3- 4 ganger i uken i ganske store mengder i omlag 2-3 måneder nå. Har en litt bekymret mor som begynner å bli litt mistenksom. Jeg bor på hybel, og ser ikke mine foreldre så ofte, men sist jeg var hjemme...

Les mer

25. september 2012

Brekningsmiddel

Hei 🙂 Jeg lurer bare på om det er sant at det blir tillatt Brekningsmiddel i brennevin og alkoholholdige varer som blir importert til Norge? Vil gjerne ha noen argument/bevis for at dette ikke er sant 🙂 Mann, 21 år fra Møre og Romsdal

Les mer