Siste stilte spørsmål og svar

Vis mest leste

20. april 2018

Hvor lenge kan rivotril spores i urinen hvis du har i gjennomsnitt tatt 10 per dag?

Hvor lenge sitter rivotril i kroppen når man har brukt det over en lang periode i gjennomsnitt 10 per dag. Skal ta urinprøve om 6 dager så vil det gå greit? Eller vil den prøven mest sannsynlig bli positiv? Tok mine 2 siste i dag på fredag. Mann, 31 år fra Oslo

Les mer

20. april 2018

Hvor lenge kan rivotril spores i urinen hvis du har i gjennomsnitt tatt 10 per dag?

Hvor lenge sitter rivotril i kroppen når man har brukt det over en lang periode i gjennomsnitt 10 per dag. Skal ta urinprøve om 6 dager så vil det gå greit? Eller vil den prøven mest sannsynlig bli positiv? Tok mine 2 siste i dag på fredag. Mann, 31 år fra Oslo

Les mer

20. april 2018

Urinprøve

Hvor lang tid vil det ta før 30 cl alkohol ikke vises på urinprøve Mann, 44 år fra Nordland

Les mer

20. april 2018

Urinprøve

Hvor lang tid vil det ta før 30 cl alkohol ikke vises på urinprøve Mann, 44 år fra Nordland

Les mer

20. april 2018

Vyvanse

Jeg tok en vyanse fra starten av søndagen klokka 1 på natta til 9 på morgening det ble tilsammen 10 30mg kapsuler noe som jeg ikke får av legen men jeg tok dette for å studere så lurer jeg på om det er synlig i urinet mitt på torsdag på en lab urin test?...

Les mer
Side 1 av 1 47312345...10...Siste »

Mest leste spørsmål og svar

Vis nyeste

10. juni 2015

Kombinere alkohol med Paracet og Ibux – FARLIG?

Er det farlig å kombinere alkohol med Paracet og Ibux? Jente, 17 år fra Oslo

Les mer
Er Rivotril et rusmiddel?

28. oktober 2013

Er Rivotril et rusmiddel?

Jeg lurte på om Rivotril var piller som kunne antas som et rusmiddel? Og hvilken effekt har Rivotril på kroppen? Kvinne, 18 år fra Buskerud

Les mer

30. desember 2009

Hva er bivirkninger av hasj?

Hva er bivirkninger av hasj? Gutt, 13 år fra Vestfold

Les mer
Hvor lenge kan man egentlig spore THC-syre i urinen?

13. april 2010

Hvor lenge kan man egentlig spore THC-syre i urinen?

Heisann. Jeg er en gutt/mann på 18 år, og har røyka hasj ca 3- 4 ganger i uken i ganske store mengder i omlag 2-3 måneder nå. Har en litt bekymret mor som begynner å bli litt mistenksom. Jeg bor på hybel, og ser ikke mine foreldre så ofte, men sist jeg var hjemme...

Les mer

25. september 2012

Brekningsmiddel

Hei 🙂 Jeg lurer bare på om det er sant at det blir tillatt Brekningsmiddel i brennevin og alkoholholdige varer som blir importert til Norge? Vil gjerne ha noen argument/bevis for at dette ikke er sant 🙂 Mann, 21 år fra Møre og Romsdal

Les mer