Siste stilte spørsmål og svar

Vis mest leste

18. juni 2018

Er det farlig

Er det farlig å ta 3 paracet når jeg veier 58-60 kilo Kvinne, 14 år fra Rogaland

Les mer

18. juni 2018

Valium

Hei! Det siste året har jeg fått 5mg valium av legen min, for panikk angst, men har også brukt det ved intens angst eller av og til hvis jeg skal noe som trigger angsten. Ofte rundt mensen er angsten forsterket, og har da tatt valium ett par dager på rad. Jeg tar aldri mer...

Les mer

18. juni 2018

Monster

hvor mye er en stor dose mdma? å hvor ofte bør man ta det for og «oppretholde» rusen? Mann, 30 år fra Nordland

Les mer

18. juni 2018

Monster

hvor mye er en stor dose mdma? å hvor ofte bør man ta det for og «oppretholde» rusen? Mann, 30 år fra Nordland

Les mer

18. juni 2018

Overlege, hjernekirurg

Spm var altfor lett. Måtte svare for å vise min overlegenhet Kvinne, 46 år fra Østfold

Les mer
Side 1 av 1 53512345...10...Siste »

Mest leste spørsmål og svar

Vis nyeste

10. juni 2015

Kombinere alkohol med Paracet og Ibux – FARLIG?

Er det farlig å kombinere alkohol med Paracet og Ibux? Jente, 17 år fra Oslo

Les mer
Er Rivotril et rusmiddel?

28. oktober 2013

Er Rivotril et rusmiddel?

Jeg lurte på om Rivotril var piller som kunne antas som et rusmiddel? Og hvilken effekt har Rivotril på kroppen? Kvinne, 18 år fra Buskerud

Les mer

30. desember 2009

Hva er bivirkninger av hasj?

Hva er bivirkninger av hasj? Gutt, 13 år fra Vestfold

Les mer
Hvor lenge kan man egentlig spore THC-syre i urinen?

13. april 2010

Hvor lenge kan man egentlig spore THC-syre i urinen?

Heisann. Jeg er en gutt/mann på 18 år, og har røyka hasj ca 3- 4 ganger i uken i ganske store mengder i omlag 2-3 måneder nå. Har en litt bekymret mor som begynner å bli litt mistenksom. Jeg bor på hybel, og ser ikke mine foreldre så ofte, men sist jeg var hjemme...

Les mer

25. september 2012

Brekningsmiddel

Hei 🙂 Jeg lurer bare på om det er sant at det blir tillatt Brekningsmiddel i brennevin og alkoholholdige varer som blir importert til Norge? Vil gjerne ha noen argument/bevis for at dette ikke er sant 🙂 Mann, 21 år fra Møre og Romsdal

Les mer