Siste stilte spørsmål og svar

Vis mest leste

19. juli 2019

Hvor lenge må jeg vente før jeg kjører etter inntak av Neurontin?

hvor lenge må jeg vente før jeg kjører etter inntak av neurtin 300 mg Mann, 77 år fra Oppland

Les mer

19. juli 2019

Kan metadon flytende ha en smertestillende effekt?

Kan metadon flytende ha en smertestillende effekt og event hvor mye må man ta i døgnet? Mann, 60 år fra Akershus

Les mer

19. juli 2019

Kjærlighet som motivasjonsfaktor for å slutte med rus

Hei! Jeg har en kjæreste (som det er i ferd med å bli slutt med) som ruser seg. Han røyker hasj daglig, tar amfetamin med jevne mellomrom og av og til andre ting. Vi har vært sammen en stund og har gått gjennom mye sammen. Jeg ruset meg med han i begynnelsen da jeg...

Les mer

19. juli 2019

Norges beste rusbehandling?

Norges beste rusbehandling? Med mulighet til å få jobb og et liv Mann, 26 år fra Oslo

Les mer

19. juli 2019

Svarte med bokstaver

Jeg svarte med bokstaver først Kvinne, 14 år fra Hordaland

Les mer

Mest leste spørsmål og svar

Vis nyeste

10. juni 2015

Kombinere alkohol med Paracet og Ibux – FARLIG?

Er det farlig å kombinere alkohol med Paracet og Ibux? Jente, 17 år fra Oslo

Les mer
Er Rivotril et rusmiddel?

28. oktober 2013

Er Rivotril et rusmiddel?

Jeg lurte på om Rivotril var piller som kunne antas som et rusmiddel? Og hvilken effekt har Rivotril på kroppen? Kvinne, 18 år fra Buskerud

Les mer

30. desember 2009

Hva er bivirkninger av hasj?

Hva er bivirkninger av hasj? Gutt, 13 år fra Vestfold

Les mer
Hvor lenge kan man egentlig spore THC-syre i urinen?

13. april 2010

Hvor lenge kan man egentlig spore THC-syre i urinen?

Heisann. Jeg er en gutt/mann på 18 år, og har røyka hasj ca 3- 4 ganger i uken i ganske store mengder i omlag 2-3 måneder nå. Har en litt bekymret mor som begynner å bli litt mistenksom. Jeg bor på hybel, og ser ikke mine foreldre så ofte, men sist jeg var hjemme...

Les mer

25. september 2012

Brekningsmiddel

Hei 🙂 Jeg lurer bare på om det er sant at det blir tillatt Brekningsmiddel i brennevin og alkoholholdige varer som blir importert til Norge? Vil gjerne ha noen argument/bevis for at dette ikke er sant 🙂 Mann, 21 år fra Møre og Romsdal

Les mer