Siste stilte spørsmål og svar

Vis mest leste

21. oktober 2018

Paracet og ibux

Hei Jeg lurer på om man kan bli avhengig av paracet og ibux? hvor mye er for mye per dag, og hvor går grensen fra å prøve å stoppe migrene knyttet til stress, angst og depresjon til å faktisk være avhengig. Jeg sliter veldig mye med meg selv, og får derfor hodepine om morgenen,...

Les mer

21. oktober 2018

Fettlever

Kan medisner som f.eks Sobril og Stilnoct forårsake fettlever?? Snarlig svar ønskes! Kvinne, 59 år fra Troms

Les mer

21. oktober 2018

Miljøterapeut

Blå femkantete tabletter Mann, 61 år fra Sør-Trøndelag

Les mer

18. oktober 2018

Hvor lenge varer en blåvalium om jeg skal sove?

Jeg har tatt en del cola i natt, skal på jobb om en del timer. Men lurer på hvor lenge effekten av en hel/halv/kvart blåvalium varer når jeg tar det før jeg sover? Også om jeg ikke er påvirket av noe, om hvor lenge det varer? Mann, 23 år fra Oslo

Les mer

18. oktober 2018

Rus – hvor går grensa fra alkohol til stoff?

Hei. Når man havner på rusmidler,debuterer man gjerne med alkohol først.Hvor går grensa fra alkohol til stoff og hva/hvorfor?Tilfeldigheter,arv og miljø eller egen viten og vilje? MÅ man være psykisk syk for å havne utfor normalen? Hilsen anonym Kvinne, 40 år fra Troms

Les mer
Side 1 av 1 63312345...10...Siste »

Mest leste spørsmål og svar

Vis nyeste

10. juni 2015

Kombinere alkohol med Paracet og Ibux – FARLIG?

Er det farlig å kombinere alkohol med Paracet og Ibux? Jente, 17 år fra Oslo

Les mer
Er Rivotril et rusmiddel?

28. oktober 2013

Er Rivotril et rusmiddel?

Jeg lurte på om Rivotril var piller som kunne antas som et rusmiddel? Og hvilken effekt har Rivotril på kroppen? Kvinne, 18 år fra Buskerud

Les mer

30. desember 2009

Hva er bivirkninger av hasj?

Hva er bivirkninger av hasj? Gutt, 13 år fra Vestfold

Les mer
Hvor lenge kan man egentlig spore THC-syre i urinen?

13. april 2010

Hvor lenge kan man egentlig spore THC-syre i urinen?

Heisann. Jeg er en gutt/mann på 18 år, og har røyka hasj ca 3- 4 ganger i uken i ganske store mengder i omlag 2-3 måneder nå. Har en litt bekymret mor som begynner å bli litt mistenksom. Jeg bor på hybel, og ser ikke mine foreldre så ofte, men sist jeg var hjemme...

Les mer

25. september 2012

Brekningsmiddel

Hei 🙂 Jeg lurer bare på om det er sant at det blir tillatt Brekningsmiddel i brennevin og alkoholholdige varer som blir importert til Norge? Vil gjerne ha noen argument/bevis for at dette ikke er sant 🙂 Mann, 21 år fra Møre og Romsdal

Les mer