Siste stilte spørsmål og svar

Vis mest leste

19. august 2019

Angst og søvnløshet av Sobril?

Har gått på sobril i 23 år,opptil 4 i døgnet,15 MG,tror nå at angsten og søvnløsheten kommer av sobrilen ,det kan vel stemme?🙂 Kvinne, 55 år fra Sogn og Fjordane (Anonymisert)

Les mer

19. august 2019

Farlig å ta 100 Stilnoct?

Hvor farlig er det å ta 100 stk stillnoct , 10 MG tabletter ? Mann, 30 år fra Oslo

Les mer

19. august 2019

Paracet og Stesolid

Kan man ta paracet 1mg med stesolid 2mg? Mann, 25 år fra Østfold

Les mer

19. august 2019

Farlig med for mye melatonin?

Hei Min datter har ADHD. Hun tar 3mg melatonin når hun skal legge seg hun tar 2 stykker for at det skal virke.men nå holder ikke to så hun har tatt 3 stykker i to dager uten at jeg viste om det. Er dette farlig? Kvinne, 40 år fra Buskerud

Les mer

19. august 2019

Skadet av å røyke cannabis en gang?

Hei. Jeg har lest litt nå på konsekvensene en joint kan ha. Og jeg begynner veldig å lure på om jeg er den lille delen av befolkningen som tar skade av å røyke den ene gangen, som jeg har lest fra svarene deres kan være case. Konstant etter jeg røyka ifjord i November har...

Les mer

Mest leste spørsmål og svar

Vis nyeste

10. juni 2015

Kombinere alkohol med Paracet og Ibux – FARLIG?

Er det farlig å kombinere alkohol med Paracet og Ibux? Jente, 17 år fra Oslo

Les mer
Er Rivotril et rusmiddel?

28. oktober 2013

Er Rivotril et rusmiddel?

Jeg lurte på om Rivotril var piller som kunne antas som et rusmiddel? Og hvilken effekt har Rivotril på kroppen? Kvinne, 18 år fra Buskerud

Les mer

30. desember 2009

Hva er bivirkninger av hasj?

Hva er bivirkninger av hasj? Gutt, 13 år fra Vestfold

Les mer
Hvor lenge kan man egentlig spore THC-syre i urinen?

13. april 2010

Hvor lenge kan man egentlig spore THC-syre i urinen?

Heisann. Jeg er en gutt/mann på 18 år, og har røyka hasj ca 3- 4 ganger i uken i ganske store mengder i omlag 2-3 måneder nå. Har en litt bekymret mor som begynner å bli litt mistenksom. Jeg bor på hybel, og ser ikke mine foreldre så ofte, men sist jeg var hjemme...

Les mer

25. september 2012

Brekningsmiddel

Hei 🙂 Jeg lurer bare på om det er sant at det blir tillatt Brekningsmiddel i brennevin og alkoholholdige varer som blir importert til Norge? Vil gjerne ha noen argument/bevis for at dette ikke er sant 🙂 Mann, 21 år fra Møre og Romsdal

Les mer