Forsiden For voksne Spørsmål og svar
Spørsmål og svar

Spice

E-post Skriv ut PDF
rustlf-logo 75x67Hvordan kan en se at en person er ruset på spice. hvor lang tid varer denne rusen

Mann, 47 år fra Rogaland
Les mer …
 

Hasjrøyking, og de nye "kjørereglene"?

E-post Skriv ut PDF
cannabisJeg anser meg selv som en "vanerøyker" av hasj. Det røykes i snitt 3-5 ganger pr. uke, alltid om kvelden og i "moderate" mengder (0.2 - 0.8g). Dette er en vane jeg har hatt de siste 10-15 årene (mengde og frekvens har variert noe) Jeg har god jobb, god inntekt, gode venner, ingen problemer osv :) Spørsmålet er: Jeg kjører bil, hver dag, til å fra jobb bla. Når jeg røyker, si 0,8g hasj kl. 22:30 om kvelden. Når er jeg da "klar" for å kjøre bil?
Les mer …
 

SUBUTEX

E-post Skriv ut PDF
Har brukt sub i snart 3 år. Legen fant det i blodet. Kan han forlange ny blodprøve. Hva vil skje hvis jeg kutter rett ut med sub?Der er ingen som vet det.Det har hjulpet meg med smerter jeg har i rygg.Bruker norspanplaster er det vanedannende?Legen har behandlet meg dårlig.Fikk vival,somadril for noen år tilbake.Bruker i dag via legen 2 apodorm kveld pluss norspannplaster som skiftes hver 7 ende dag. Jeg har og skaffet meg beroligende illegalt for en stund siden. Men slitter med vond rygg.
Kvinne, 41 år fra Rogaland
Les mer …
 

Hjelp til avvenning

E-post Skriv ut PDF
cannabisJeg har en i familien som har røykt en del marihuana. Han ønsker nå å få hjelp til å komme seg ut av dette, men klarer ikke å slutte på egenhånd. Hvem henvender man seg til for å få hjelp ? Er det fastlegen som er første kontaktpunkt ?

Mann, 45 år fra Oslo
Les mer …
 

Påvisningstid?

E-post Skriv ut PDF
amfetamin_litenJeg har innttatt amfetamin ved 1 anleding for 96 dager siden, og før dette hadde jeg et opphold på 15dager og før dette igjen hadde jeg et meget moderat forbruk daglig i 1mnd. har aldri misbrukt noe annet hverken før eller etterpå. lurer derfor nå på om hvor lenge dette kan påvises i en hårtest, har 3cm hår på hodet nå.

Mann, 30 år fra Sør-Trøndelag
Les mer …
 

Tverrfaglig samarbeid

E-post Skriv ut PDF
articlesHei Jeg lurer på hvor jeg kan finne litteratur/aktuellt stoff om hva som fremmer og hemmer tverrfaglig samarbeid i rusomsorgen.
Kvinne, 29 år fra Sør-Trøndelag
Les mer …
 

Mistanke om bruk av rusmidler

E-post Skriv ut PDF
keyJeg har en adoptivdatter som er fylt 18 år og har mistanke om at hun bruker rusmidler. Hun er ikke norsk statsborger men har permanent oppholdtillatelse. Hun betgnes som myndig når hun er 21 år i sitt hjemland, men jeg er usikker på om det er norsk lov for myndighetsalder som gjelder i og med at hun bor i norge eller om jeg kan påberope myndighetsalder som gjelder i hennes hjemland i forhold til hva jeg kan gjøre for å bli sikker på om mistanke er riktig eller ikke

Mann, 53 år fra Hordaland
Les mer …
 

Hvor kan man få kjøpt urinprøvetester?

E-post Skriv ut PDF
rustlf-logo 75x67Hei! Er på jakt etter engangssticks for urinprøver som må kunne vise inntak av cannabis, opiater, amfetamin og benzodiazepiner. Har dere anelse hvor man kan kjøpe dette. Gjerne pakker med mange i. Mvh

Kvinne, 32 år fra
Les mer …
 

Rusprøve

E-post Skriv ut PDF
paragraf_litenJeg var hos legen i går og fikk plutselig slengt i ansiktet at hun har foretatt en rusprøve av urinen da jeg leverte en urinprøve i forhold til graviditet. har lege lov til å ta en slik prøve uten å informere om det?
Kvinne, 35 år fra Oppland
Les mer …
 

på tur inn i rus

E-post Skriv ut PDF
Jeg er far til en jente på 18 som er på tur inn i rus, harsj og tabeletter, har truffet en ny type og falt helt ut av skolen møter ikke opp, hva kan vi som foreldre gjøre og hvor kan vi få hjelp.

Mann, 53 år fra Nordland
Les mer …
 


Side 50 av 136
RUStlf-logo RUStelefonen på Facebook

Anonym spørretjeneste

split_banner3

Søk i våre artikler

Rusrelaterte nyheter

Information in english

info_english