Forsiden For voksne Spørsmål og svar
Spørsmål og svar

Tipse politiet?

E-post Skriv ut PDF
Jeg er en mor som har en sønn som ruser seg. Har nå fått info om at han selger dop. Vurderer å tipse politiet før han roter seg helt bort i narko gjeld. Er det lurt av meg? Trenger råd og veiledning om hvordan vi som familie skal forholdet oss til han. Og snakke til han er å snakke for døve ører.

Kvinne, 51 år fra Akershus
Les mer …
 

subutex

E-post Skriv ut PDF
subutex_litenHei jeg har brukt subutex i flere år jeg gjør det intravenøst,?syntes det funker greit.men det er mange som sier at det er farlig?
Mann, 28 år fra Aust-Agder
Les mer …
 

Hvorfor mister jeg venner når jeg slutter å drikke?

E-post Skriv ut PDF
Hei Jeg sluttet å drikke for 1 år siden på grunn av store problemer med alkohol. Jeg skader meg selv, driter meg ut, greier ikke stoppe når jeg først begynner. Jeg mistet mange venner på den tiden. Jeg er 24 år og føler meg nå utstøtt, jeg blir ikke invitert noe sted, ingen vil gjøre noe i helgen utenom å drikke. Hva gjør jeg? Har et "crappy" liv fra før. Det eneste jeg gjør er jobbe, bokse, sovne tidlig i helgene av kjedsomhet.

Mann, 24 år fra Akershus
Les mer …
 

Ungdom forelsket i rusmisbruker. (Dette spørmålet er redigert for å sikre anonymitet)

E-post Skriv ut PDF
Hei, jeg kjenner en jente på 14 år som er VELDIG forelsket i en gutt på 15 år som bruker heroin (ifølge henne så røyker han det) - visstnok bare i helgene - og jeg lurer på hva jeg skal gjøre. Hun har helt klart sagt ifra at hun ikke kommer til å gjøre det slutt med gutten og at hun er "møkk lei" at alle sier at han er farlig og at hun er "gal" som er sammen med han. De har vært sammen tidligere og gjort det slutt nettopp pga misbruket men de har altså blitt sammen igjen. Jenta er helt imot alt (røyk, rus, alkohol) og veldig klar på at det kommer hun aldri til å røre ?!
Les mer …
 

Valium

E-post Skriv ut PDF
Hvor lang virketid har 1stk.valium 5mg

Mann, 34 år fra Oppland
Les mer …
 

Kan mor flytte med barnet

E-post Skriv ut PDF
Hei. Jeg har et vennepar som bor i oslo. De flyttet dit for et år siden pga. at "mannen" skulle studere. De har en sønn på 16 måneder. De har nettopp bestemt seg for å skille lag. Kan mor flytte med barnet tilbake til trøndelag? Mor har familie og omgangskrets i trøndelag. Far har også familien i trøndelag.

Mann, 27 år fra Nord-Trøndelag
Les mer …
 

Periode-dranker i nær familie - beykmret mht påvirkning av barna

E-post Skriv ut PDF
I vår familie sliter min svigerfar med periodisk alkoholmisbruk. Det kan går lenge mellom hver gang, men så kommer det en "runde" igjen, for meg umulig å forutsi. Merker at dette skaper mye stress hos meg. Vi er naboer, og jeg går på ank mht hans drikking. Henter han avisen om morgenen er alt ok, ser jeg ham ikke er det varsku osv. Jeg har tre små barn som han er veldig glad i og de i ham. Jeg er bekymret for hvordan hans drikking påvirker dem.
Les mer …
 

Kolega som ruser seg på jobb

E-post Skriv ut PDF
Hei,har flere kolega som bruker amfetamin på jobb. Bør jeg si fra til noen om dette,eller bør jeg passe på meg selv? Kan nevne at vi er yrkessjåfører og dermed kjører lastebil ute i trafikken hver dag.
Mann, 30 år fra
Les mer …
 

misbruk av legemidler på arbeidsplassen

E-post Skriv ut PDF

 

Hei jeg er en forriverende jente som ikke skjønner hva jeg bør gjøre. jeg jobber som helsesekretær på helseinstitusjon der oppdaget jeg at min arbeidskollega som er en sykepleier har misbrukt tabletter altså sterke beroligende medikamenter for sin egen bruk jeg vet ikke hvor lenge hun har misbrukt det men det har skjedd over lengre tid. Kollega er min nabo.
Les mer …
 

Utseende!

E-post Skriv ut PDF
Hei! Når man finne piller og lurer på hva det er, fins det noen nettsider der man kan se hva dette er? Prøver å finne uten å lykkes med det.

Mann, 41 år fra Nord-Trøndelag
Les mer …
 


Side 50 av 128
RUStlf-logo RUStelefonen på Facebook

Anonym spørretjeneste

split_banner3

Søk i våre artikler

Information in english

info_english