Farlig å drikke for en 13-åring?

Farlig å drikke for en 13-åring?

Dette svaret er eldre enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.

Er det farlig å drikke alkohol når du er 13 år?
Gutt, 13 år
Alkohol har, som alle rusmidler, bivirkninger. Og alkohol kan være farlig for alle, uansett alder. Dette gjelder også for deg som er 13 år. I tillegg er nok yngre personer i utvikling mer utsatt for flere av bivirkningene. Det er fordi kroppen ikke er ferdig utviklet ennå, og derfor er mer sårbar. I tillegg er det større fare for å utvikle avhengighet hvis en drikker i ung alder. På våre sider kan du lese om alkohol og skadevirkninger hvis du går til forsiden og ser under "Fakta om ulike rusmidler." Du kan også gå inn her.

Still spørsmål

Finner du ikke svar på det du lurer på? Chat med oss her.

Eller send inn ett nytt spørsmål til oss ved å bruke skjemaet under.

Mann    Kvinne    Annet