Risting etter alkohol

Risting etter alkohol

Dette svaret er eldre enn ett Ă„r gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.

vinflaske og -glassHei! 🙂 Vi hadde en liten jentekveld. Og to av veninnene mine ble fulle. Vi gikk en tur, og begge spydde nĂ„r vi gikk. Men da vi kom tilbake sĂ„ lĂ„ en av dem i senga mi og "ristet" eller skalv. Vet dere hvorfor hun gjorde det ?

Kvinne, 14 Ă„r fra Vestfold

Det Ä drikke seg sÄpass full at man kaster opp, er en stor pÄkjenning for kroppen. Det er nok derfor hun bÄde var slapp og ristet/skalv, som du sier. Vi anbefaler dere Ä lese mer om alkohol pÄ vÄre nettsider. Dere kan ogsÄ lese om virkninger av alkohol og bakrus pÄ Folkehelseinstituttets sider.

Still spÞrsmÄl

Finner du ikke svar pÄ det du lurer pÄ? Chat med oss her.

Eller send inn ett nytt spÞrsmÄl til oss ved Ä bruke skjemaet under.

Mann    Kvinne    Annet