Hva nå

Hva nå

Dette svaret er eldre enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.

amfetaminHei, jeg har hatt et enormt forbruk av amfetamin nå i to uker i strekk. Nå har jeg store utfodringer med å få sove tiltross for at jeg har spist mengder av sovepiller - råhypnol. Derfor så har jeg nå gått til anskaffels  e av heroin i håp om å få sove. Tror dere jeg får sove nå, eller vet dere om noe annet som kan gi meg søvnen tilbake? Med hilsen en meget trøtt jente fra bærum
, år fra

Heroin vil nok ikke løse søvnproblemet ditt. Vårt råd til deg er å gå til legen slik at du kan få profesjonell hjelp for din søvnmangel. Søvnforstyrrelser etter et tungt amfetaminforbruk i kombinasjon med sterke sovetabletter er et velkjent problem. Stoffene du nevner har ganske ulike skadevirkninger, dette kan du lese om i disse linkene om Amfetamin, Heroin og Rohypnol. Du må være klar over at heroin i kombinasjon med rohypnol er ofte forbundet med overdose og pustestans.

 

Still spørsmål

Finner du ikke svar på det du lurer på? Chat med oss her.

Eller send inn ett nytt spørsmål til oss ved å bruke skjemaet under.

Mann    Kvinne    Annet