Blodprøve

Dette svaret er eldre enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.

Hvor lang tid tar det vanligvis å få svar på en blodprøve? Politiet ville ikke svare på dette. Jeg trenger lappen tilbake! Jeg måtte ta en prøve helgen før påsken startet, så da går det vel enda lenger...? Kvinne, 28 år fra Sogn og Fjordane

RUStelefonen svarer:

Vi kan dessverre ikke svare deg på hvor lang tid det tar før du får svar på blodprøven din, det er avhengig av hvor prøven skal sendes og hvor stor pågang det er. Hvis du vet hvilket laboratorium som skal analysere prøven, kan du forsøke å kontakte dem.

Still spørsmål

Finner du ikke svar på det du lurer på? Chat med oss her.

Eller send inn ett nytt spørsmål til oss ved å bruke skjemaet under.

Mann    Kvinne    Annet