Elevanse

Dette svaret er eldre enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.

Hei, eg har hatt problem med kraftig uro i kroppen stort sett siden eg var liten. Og hasj/marihuana har hjelpt meg en god del på avslappingen. Men nå for litt siden ble eg tatt, og igår så tenkte eg meg ikkje om og fikk 2 elevanse 30/50mg husker ikkje heilt. Downsiden med dette er at eg går på piss og det har snart gått en mnd siden eg pisset sist. Har dokke en anelse på kor lenge dette her kan oppholde seg i urinen? Mann, 20 år fra Sogn og Fjordane

RUStelefonen svarer:

Virkestoffet i Elvanse er lisdeksamfetamindimesilat som omdannes til deksamfetamin. Amfetamin/deksamfetamin kan påvises i urin i inntil syv dager etter inntak.

Still spørsmål

Finner du ikke svar på det du lurer på? Chat med oss her.

Eller send inn ett nytt spørsmål til oss ved å bruke skjemaet under.

Mann    Kvinne    Annet