Vallergan spørsmål

Dette svaret er eldre enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.

er vallergan dødelig hvis man tar en overdose på den? hvor mange må til for å få en dødelig overdose? vær så snill å svar på spørsmålet mitt Kvinne, 18 år fra Vest-Agder

RUStelefonen svarer:

Vi kan dessverre ikke svare deg på disse spørsmålene, hvis du lurer på om du har fått i deg for mye Vallergan kan du kontakte giftinformasjonen. Hvis du ikke har spist for mye Vallergan, men vurderer å gjøre det, vil vi instendig be deg om å revurdere. Vi skjønner at livet kan virke veldig håpløst, men vi vet også at det kan hjelpe å snakke med noen om det som er vanskelig. Kanskje du kan kontakte helsesøster på helsestasjon for ungdom der du bor? Eller ringe mental helse ? Vi håper du får kontakt med noen du kan snakke med slik at du kan føle deg bedre etterhvert!

Still spørsmål

Finner du ikke svar på det du lurer på? Chat med oss her.

Eller send inn ett nytt spørsmål til oss ved å bruke skjemaet under.

Mann    Kvinne    Annet