Hasj i kroppen

Dette svaret er eldre enn ett år gammelt. Endringer i lovverk kan ha skjedd etter den tid.

Hei Har røykt en god del i 2-3 år, men er på urinprøvene nå. Har vært rusfri i en månde og totalt 25 dager. Er altså ganske sikker på at jeg er ren nå, men har greid uheldigvis å røyke 2 jointer med ca 0,4-0,5 gr pr joint igår. Hvor lenge vil ca dette ta før jeg blir ren igjen, ettersom jeg ikke vet når min neste prøve skal være. Håper å få svar på dette så fort som mulig, takk! Mann, 17 år fra Oslo

RUStelefonen svarer:

Dersom det stemmer at du var ren før du røkte disse to jointene (á 0,4-0,5 gram), vil du sannsynligvis avlegge rene urinprøver etter en drøy uke. Det kan også hende at det vil ta noe kortere tid enn en uke, men det er også mulig at det kan sitte noe lengre enn en uke, opptil to - folk forbrenner THC i ulik hastighet.

Still spørsmål

Finner du ikke svar på det du lurer på? Chat med oss her.

Eller send inn ett nytt spørsmål til oss ved å bruke skjemaet under.

Mann    Kvinne    Annet