Ønsker å dø

Dette svaret er eldre enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.

Jeg har vært fysisk syk over en lengre tid, og det har begynt å tære på psyken min. Jeg har hatt så vondt at jeg har nesten sluttet og sove. Nå ønsker jeg bare å dø. Vet dere hvor jeg kan få hjelp med søvnen, så jeg får livet mitt på stell igjen? Kvinne, 24 år fra Sør-Trøndelag

RUStelefonen svarer:

Dette er sikkert ingen god situasjon å være i, og vi føler med deg. Å sove dårlig tærer på helsen, både fysisk og psykisk. Vi gir ikke slike råd om bruk av medisiner, så vi anbefaler deg å ta kontakt med legen din for hjelp.

Still spørsmål

Finner du ikke svar på det du lurer på? Chat med oss her.

Eller send inn ett nytt spørsmål til oss ved å bruke skjemaet under.

Mann    Kvinne    Annet