Motstå ruspress og rustrang

Dette svaret er eldre enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.

Hei Jeg jobber innenfor rusomsorgen og skal ha et foredrag om hvordan motstå ruspress og rustrang. Har dere noen informasjon om dette temaet Mvh Wenche Kvinne, 34 år fra Rogaland

RUStelefonen svarer:

Dette er et interessant tema. Foruten våre guider Hjelp til å slutte, har vi dessverre ingen egenproduserte artikler som spesifikt omhandler dette emnet (per i dag), men vi har tidligere besvart enkelte spørsmål med et lignende tema. Kanskje vil du finne noe du kan bruke der? Eksempler på noen slike spørsmål/svar er: - Hvordan forebygge rusmisbruk? - Fysisk og psykisk avhengighet - Hvordan kan jeg "normalisere" mitt rusmønster? Kanskje vil du også finne nyttig materiell via KoRus, RIOFMR eller på forebygging.no. Vil også tipse om følgende artikler fra Ung.no (der ungdom er i målgruppen): - Drikkepress - Må jeg drikke for å passe inn i gjengen? - Å være den som ikke drikker - Ikke om å gjøre å tåle MEST alkohol Vi håper at dette vil hjelpe til foredraget ditt.

Still spørsmål

Finner du ikke svar på det du lurer på? Chat med oss her.

Eller send inn ett nytt spørsmål til oss ved å bruke skjemaet under.

Mann    Kvinne    Annet