graviditets spørsmål

Dette svaret er eldre enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.

Hei! jeg er en jente på 22 år. har røyka hasj daglig i nesten 2 mnd nå, jeg lurer på om THC i urnen eller i kroppen påvirke en graviditetstests resulat slik at den viser negativt i stede for posistivt? Kvinne, 22 år fra Nord-Trøndelag

RUStelefonen svarer:

Så vidt vi vet, skal ikke bruk av cannabis ha noen innvirkning på en graviditetstest overhodet. Dette er riktignok noe apoteket må bekrefte/avkrefte, eller evt. produsenten av graviditetstesten. Hvis du er usikker på om du er gravid vil vi anbefale deg å ta flere tester eller teste hos legen.

Still spørsmål

Finner du ikke svar på det du lurer på? Chat med oss her.

Eller send inn ett nytt spørsmål til oss ved å bruke skjemaet under.

Mann    Kvinne    Annet