Injisering

Dette svaret er eldre enn ett Ă„r gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.

Hei 🙂 jeg tror blodĂ„ren min er slitt ut, fordi jeg fĂ„r ikke lengre blodsvar i en Ă„re jeg har brukt daglig en lang tid nĂ„. Vil den gi blodsvar igjen? Kan injisere i den selvom jeg ikke fĂ„r blodsvar, uten Ă„ fĂ„ «bomskudd», og fĂ„r rusfĂžlelse. Bruker heroin og amfetamin, kan hende jeg har brukt for mye askobynsyre en gang jeg injiserte heroin. Annen ting er at jeg noen ganger fĂ„r et rĂždt, hovnet opp og brennende merke der jeg injiserer (ikke bomskudd) Kvinne, 18 Ă„r fra Hordaland

RUStelefonen svarer:

Det vil bli bedre, men det tar lang tid. Det eneste du kan gjĂžre er Ă„ vente. Det er askorbinsyren som er Ă„rsaken til dette, ja. Du bĂžr oppsĂžke helsehjelp for skadereduksjon. Ta kontakt med sprĂžyterommet (https://www.bergen.kommune.no/tjenestetilbud/omsorg-trygd-og-sosiale-tjenester/omsorgstjenester/rustiltak/sproyterom) og be dem om hjelp og veiledning. Ta kontakt med oss dersom du vil ha hjelp til Ă„ endre dine rusvaner.

Still spÞrsmÄl

Finner du ikke svar pÄ det du lurer pÄ? Chat med oss her.

Eller send inn ett nytt spÞrsmÄl til oss ved Ä bruke skjemaet under.

Mann    Kvinne    Annet