Livet er håpløst

Dette svaret er eldre enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.

Ingen spørsmål, bare håpløshet Kvinne, 72 år fra Sogn og Fjordane

RUStelefonen svarer:

Dette høres ikke helt bra ut. Ettersom vi ikke vet så mye om deg og din situasjon, og hva slags rusmidler det evt. dreier seg om, blir det vanskelig for oss å gi deg et veldig godt svar. Hvis du har behov for å snakke med noen om hvordan du har det, anbefaler vi denne artikkelen fra Rådet for Psykisk Helse, som forteller om ulike hjelpetilbud, samt hvordan du kommer i kontakt med disse. Se også Mental Helses døgnåpne hjelpetelefon, 116 123. Kanskje vil du også finne noen råd i vår artikkel Hjelp til å slutte med rusmidler. For øvrig er du velkommen til å skrive inn til oss på nytt med en mer utfyllende problemstilling, eller evt. ta kontakt på telefon eller chat i åpningstidene.

Still spørsmål

Finner du ikke svar på det du lurer på? Chat med oss her.

Eller send inn ett nytt spørsmål til oss ved å bruke skjemaet under.

Mann    Kvinne    Annet