Partner ruser seg

Dette svaret er eldre enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.

Hei Min partner ruser seg i ny og ne. Jeg syns egentlig ikke at det er greit, og tanken av det plager meg. Bør jeg slå opp? Godta? Kvinne, 22 år fra Rogaland

RUStelefonen svarer:

Å svare deg på dette spørsmålet er ikke helt enkelt, da du gir lite informasjon om hvordan dette arter seg. Det er tydelig at du er ambivalent i forhold til situasjonen og da kan det kanskje være ok  om du og partneren din søker hjelp på et familievernkontor.  Du er også velkommen til å ta kontakt med oss på telefon 08588 (alle dager 11-19, langåpent tirsdag og onsdag 10-19) eller chat ( hverdager 11-17, langåpent tirsdag og onsdag 10-17) for en nærmere samtale om situasjonen.

Still spørsmål

Finner du ikke svar på det du lurer på? Chat med oss her.

Eller send inn ett nytt spørsmål til oss ved å bruke skjemaet under.

Mann    Kvinne    Annet