Hvor lenge kan rivotril spores i urinen hvis du har i gjennomsnitt tatt 10 per dag?

Dette svaret er eldre enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.

Hvor lenge sitter rivotril i kroppen når man har brukt det over en lang periode i gjennomsnitt 10 per dag. Skal ta urinprøve om 6 dager så vil det gå greit? Eller vil den prøven mest sannsynlig bli positiv? Tok mine 2 siste i dag på fredag. Mann, 31 år fra Oslo

RUStelefonen svarer:

Rivotril (klonazepam) kan som regel spores i urin i opptil en uke. Hvis du tok dine siste i dag, og skal ta prøve om 6 dager er det meget mulig at den vil bli positiv. Særlig fordi du har hatt et jevnlig og relativt høyt forbruk.

Still spørsmål

Finner du ikke svar på det du lurer på? Chat med oss her.

Eller send inn ett nytt spørsmål til oss ved å bruke skjemaet under.

Mann    Kvinne    Annet