Ufør LAR pasient 1

Dette svaret er eldre enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.

Etter 10 år med daglig inntak, men helst på kvelden for min del . Etter en diskusjon så får å bevise hvor enkelt det er for enkelte å det er de fleste å slutte på dagen . Det som skjer er at du ikke får sove den førte natten å det er det, hvis du har fortsatt problemer har du tatt andre ting en Cannabis, E for eksempel eller LSD. Alkohol er lovlig å folk har litt problemer med Helge Fylla ,det er en annen sak. Men alle går ikke å drikker hele dagen, noen få gjør det å sånn er det med med de som bare røyker Cannabis . Så har du de som tar det på Festivaler eller skal se en fin film. Synd at en sånn aldrig kan komme inn i Politiet eller å får stengt mange Jobber bare får å ha røkt noe som du bare blir glad å sulten av i ungdommen. Ikke hadde vi har Jens som topp i Nato hvis han blei tatt de få gangene han var i Slottsparken når han var ung student, eller bare tok han en Bill Clinton, jeg trakk ikke ned He He. Mann, 54 år fra Vestfold

RUStelefonen svarer:

Her er vi litt usikre på hva du egentlig spør om - du er derfor velkommen til å kontakte oss igjen dersom du har noen litt mer utfyllende spørsmål.

Still spørsmål

Finner du ikke svar på det du lurer på? Chat med oss her.

Eller send inn ett nytt spørsmål til oss ved å bruke skjemaet under.

Mann    Kvinne    Annet