Ufør LAR pasient 2

Dette svaret er eldre enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.

Jeg har gått på Metadon i Danmark over en lengre periode, å da hadde jeg ingen libido problemer . Mens den Nordic Drug som vi får blir du KJEMISK kastrert å går inni så dype depresjoner så en har problemer å få i seg nok mat. Har Seriøst tenkt at det er bedre å få tak i ren Heroinklorid å kutte ut hele LAR . LAR sa til meg at du skjønner at her i LAR går Økonomi føre HELSE , F at jeg ikke fikk tatt opp den uttalelsen . Mann, 54 år fra Vestfold

RUStelefonen svarer:

Her er vi litt usikre på hva du spør oss om - men dersom du er misfornøyd med den medisineringen du mottar fra legen din, anbefaler vi at du tar opp dette med vedkommende, evt. via Norsk pasientforening.

Still spørsmål

Finner du ikke svar på det du lurer på? Chat med oss her.

Eller send inn ett nytt spørsmål til oss ved å bruke skjemaet under.

Mann    Kvinne    Annet