Amf i blodprøve

Hei
Ble stoppet av politiet for å ha røyket hasj i mars, de beslagla førerkortet for 3 uker og fikk det tilbake fordi de ikke fant noe i blodet. Jeg var ikke påvirket når de stoppa meg men hadde brukt speed 24 timer før de stoppa meg. Så spørsmålet mitt er nå, hvor lenge kan amfetamin være aktiv/effekten ? La oss si 0’7 gram på lørdag og du blir stoppet på mandag ettermiddag? . Nysgjerrig,,, stemmer det at politiet sjekker kun det de har mistenkt deg for, eller ser de etter andre ting også?( I blodet )

Kvinne, 26 år fra Trøndelag


RUStelefonen svarer:

Hvor lenge amfetamin kan sees i blodet avhenger av hvor mye du tok, din forbrenning, samt styrkegraden/renhetsgraden på amfetaminen. Men ifølge tall fra Oslo Universitetssykehus vil 50 mg ren amfetamin tilsvare en promille under 0,2 etter 16-28 timer. Ved inntak av 100 mg øker dette til 24-44 timer.

Normalt vil politiet teste for alle de vanligste rusmidlene, altså ikke kun det de mistenker deg for.

Still spørsmål

Finner du ikke svar på det du lurer på? Chat med oss her.

Eller send inn ett nytt spørsmål til oss ved å bruke skjemaet under.

Mann    Kvinne    Annet