Er jeg clean

Dette svaret er eldre enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.

Jeg røyket hasj for 4 dager siden, røyket ca 1 g og lurer på hvor lang tid det vil ta for meg å bli clean? Jeg har ikke røyket på 2-3 månder så har vært helt clean tidligere. Lurer også på om det finnes noen tips eller kurer jeg kan ta for å bli clean Kvinne, 16 år fra Akershus

RUStelefonen svarer:

Et enkeltinntak av cannabis kan påvises i urinen i omkring en uke etter inntak. At du røyket 2-3 måneder tidligere har ingenting å si for påvisningstiden i dag. Det finnes enkelte myter om hvordan en raskere kan få rene urinprøver, men de fleste er nettopp myter og ikke særlig effektfulle. Det eneste sikre som gjør urinprøvene rene etter inntak av cannabis, er tid.

Still spørsmål

Finner du ikke svar på det du lurer på? Chat med oss her.

Eller send inn ett nytt spørsmål til oss ved å bruke skjemaet under.

Mann    Kvinne    Annet