Hjelp venninna mi

Dette svaret er eldre enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.

Er det farlig for vennina mi som er 15 å ta over 500 mg? Kvinne, 15 år fra Buskerud

RUStelefonen svarer:

Det er vanskelig å svare deg når du ikke skriver hva hun skal ta over 500 mg av. Skriv gjerne tilbake til oss med utfyllende informasjon, så skal vi forsøke å svare deg. Du kan også snakke med foreldrene dine eller en annen voksen du stoler på hvis du er veldig bekymret for henne. Det kan være tungt å bære bekymringer alene, og for de aller fleste hjelper det å dele dem med noen. Du er også velkommen til å kontakte oss på chat eller telefon 918 08 588 i åpningstiden.

Still spørsmål

Finner du ikke svar på det du lurer på? Chat med oss her.

Eller send inn ett nytt spørsmål til oss ved å bruke skjemaet under.

Mann    Kvinne    Annet