Overdose

Dette svaret er eldre enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.

Er alkohol,20 exanor 50 phenergan et dødelig utfall Kvinne, 50 år fra Møre og Romsdal

RUStelefonen svarer:

Det blir en type brukerveiledning vi ikke kan gi. Dette er uansett noe som er vanskelig å si eksakt, da dette delvis er et spørsmål om din toleranse for disse stoffene. Men, dersom du har tanker om å skade deg selv, vil vi oppfordre deg til å oppsøke hjelp. Snakk med noen om hvordan du har det, som kan hjelpe deg med å få det bedre. Dette kan f.eks. være legen din (som kan henvise deg til et egnet tilbud) eller en psykolog. Det finnes hjelp å få, men da er det viktig at du ber om denne hjelpen. Om du allerede får hjelp, men ikke føler at det fungerer, bør du melde fra om dette, og forsøke å etablere et nytt hjelpetilbud.

Still spørsmål

Finner du ikke svar på det du lurer på? Chat med oss her.

Eller send inn ett nytt spørsmål til oss ved å bruke skjemaet under.

Mann    Kvinne    Annet