Pensjonist – ikke tatt en eneste pille på 9 dager men føler at noe henger igjen

Ikke tatt en eneste pille på 9 dager men føler at noe henger igjen

Mann, 65 år fra Østfold


RUStelefonen svarer:

Her vet vi ikke hvilken medisin det er snakk om, samt hvor lenge du har brukt den, så det blir vanskelig for oss å gi deg noen konkrete opplysninger dessverre. Hva vi generelt kan si, er at det er vanlig å oppleve ulike utfordringer i ettertid av å kutte ut en medisin du er vant med å bruke. Du er velkommen til å kontakte oss på nytt med mer utfyllende informasjon, så kan vi forsøke å besvare spørsmålet ditt litt mer presist. Du kan også ta opp dette med legen som skriver ut medisinen.

Still spørsmål

Finner du ikke svar på det du lurer på? Chat med oss her.

Eller send inn ett nytt spørsmål til oss ved å bruke skjemaet under.

Mann    Kvinne    Annet