Unnskyldning til rusmisbrukere som ble banket av politiet

Dette svaret er eldre enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.

Når skal rusmisbrukerne politiet pleide å dra med ut i Maridalen og banke opp få en unnskyldning? Er deres menneskerettigheter like mye verdt som homofile ja eller nei? Alle vet at dette har skjedd, det er bare et spørsmål om tid før det kommer for en dag. Hele Oslo vet det Kvinne, 45 år fra Oslo

RUStelefonen svarer:

Dette er et politisk spørsmål som vi i Rustelefonen ikke tar stilling til. Vi oppfordrer deg til å stille spørsmålet til politiet.  Menneskerettigheter er de rettigheter og friheter ethvert menneske har i kraft av å være menneske, og de skal gjelde alle. Vi ønsker deg en god pride!

Still spørsmål

Finner du ikke svar på det du lurer på? Chat med oss her.

Eller send inn ett nytt spørsmål til oss ved å bruke skjemaet under.

Mann    Kvinne    Annet