Hvor lenge sitter narkotiske stoffer i blodet?

Hei 🙂 hvor lenge sitter narkotiske stoffer i blodet? Er det noe som kan jukses med? Er bekymret for min datter som har vĂŠrt i feil miljĂž noen mnd Hun er villig til Ă„ ta blodprĂžve men liten vits om det er borte fra blodet 🙁

Kvinne, 49 Ă„r fra Nordland


RUStelefonen svarer:

Ulike rusmidler har ulik pÄvisningstid. Hvor lenge man kan finne det i blodet kommer altsÄ helt an pÄ hva slags stoff det er.

BlodprÞver brukes normalt for Ä finne ut om noen er pÄvirket av et stoff, mens urinprÞver brukes for Ä finne ut om man har brukt det i det siste. Dette er fordi de fleste stoffer kan pÄvises mye lengre i urinen. Det er ikke umulig Ä jukse pÄ slike prÞver, men blir prÞven tatt hos legen vil det som regel vÊre veldig vanskelig.

PÄ siden vÄr Narkotikatesting og urinprÞver finner du en oversikt over hvor lenge de vanligste stoffene kan pÄvises.

Still spÞrsmÄl

Finner du ikke svar pÄ det du lurer pÄ? Chat med oss her.

Eller send inn ett nytt spÞrsmÄl til oss ved Ä bruke skjemaet under.

Mann    Kvinne    Annet