Paracet

Dette svaret er eldre enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.

Hva skjer om man tar 11 piller av 1 g paracet? Kvinne, 16 år fra Oslo

RUStelefonen svarer:

Det er en farlig høy dose og du risikerer å gå i koma, få organskader i kropp og i hjerne. Vi vet ikke hvorfor du spør om dette, men hvis det er fordi du ønsker å skade deg selv eller ta livet ditt, anbefaler vi deg å oppsøke hjelp. Ring Kors på halsen, ta kontakt med helsesykepleier på skolen eller helsestasjon for ungdom. Det hjelper alltid og snakke med noen når livet er vanskelig. En annen person vil kunne hjelpe å finne løsninger som du kanskje ikke ser selv akkurat nå.

Still spørsmål

Finner du ikke svar på det du lurer på? Chat med oss her.

Eller send inn ett nytt spørsmål til oss ved å bruke skjemaet under.

Mann    Kvinne    Annet