Steike på Concerta

eg steike so inne i helvete på konserta. bruka da heila jevla tido når eg kjørar kran i nordsjøen. tar som regel 6 te åtta sonne dere 54 te dagen. men igår begynte kroppen min og steika so inne i satan. og klarde og smella ein lastning i platformen satan sjefn e steiki forbanna

koss ska eg klara og ikkje steika på rundt 145mg metylfenida

Mann, 29 år fra Hordaland


RUStelefonen svarer:

Vi er litt usikre på hva du mener «steike på konserta». Men om du opplever uheldige bivirkninger av Concerta, anbefaler vi deg å snakke med legen om dosejustering. Send gjerne inn et spørsmål på nytt dersom vi ikke forsto spørsmålet ditt riktig.

Still spørsmål

Finner du ikke svar på det du lurer på? Chat med oss her.

Eller send inn ett nytt spørsmål til oss ved å bruke skjemaet under.

Mann    Kvinne    Annet