Hvordan blir en kvitt bad trippen på hasj?

Hvordan blir en kvitt bad trippen på hasj?

Kvinne, 17 år fra Rogaland


RUStelefonen svarer:

Du kan forsøke å oppsøke steder eller folk som kan gjøre at du føler deg trygg. Fortell gjerne noen at du har angst, så de kan hjelpe deg å roe deg ned. Sett på noe musikk som virker behagelig, og forsøk å fokuser på det, eller forsøk å fokusere på pusten, og si til deg selv at dette går over. Ikke røyk mer, eller drikke alkohol. Ikke røyk sigaretter, da dette kan forsterke rusfølelsen.

Dersom du ofte får bad trip av hasj, kan det være at du enten røyker for mye eller at det du røyker er veldig potent (sterkt). Da bør du forsøke å røyke mindre (og ikke røyke på måter som gjør at du får i deg mye røyk på en gang, ei heller spise det). Noen mennesker får lettere bad trip av hasj, uavhengig av mengde. Om dette gjelder deg, bør du vurdere om det er verdt det.

Still spørsmål

Finner du ikke svar på det du lurer på? Chat med oss her.

Eller send inn ett nytt spørsmål til oss ved å bruke skjemaet under.

Mann    Kvinne    Annet