Er det vanlig å bli manipulert når man er under påvirkning av cannabis?

under påvirkning av cannabis igjennom flere dager vil man etterhvert oppleve paranoia, angst, innadvendthet og dysterhet. Spørsmålet er: Er man let manipulerbar av giftige personer som vet at du føler det du føler hvor den pårørende utvikler noe form for oslosyndrom hvor han/hun er redd for forfølgelse.

Mann, 24 år fra Hedmark


RUStelefonen svarer:

Vi er ikke helt sikre på hva du spør om her. Men det er ikke vanlig å være lett manipulerbar dersom man har paranoia på grunn av cannabisrøyking. Dersom du er redd for at noen følger etter deg, eller har det vanskelig på noe vis, anbefaler vi deg å kontakte psykiatrisk legevakt, telefonnummer 116 117.

Still spørsmål

Finner du ikke svar på det du lurer på? Chat med oss her.

Eller send inn ett nytt spørsmål til oss ved å bruke skjemaet under.

Mann    Kvinne    Annet