Må jeg starte avrusningen på nytt?

Jeg har stått på nobligan i snart to år. 50 mg
Jar nå hadd avrusning på uke tre. Skal inn å ta en liten operasjon og lurer derfor på om jeg må starte avrusningen helt på nytt. Nå er det snakk om å ta va 6 tabletter på en dag grunnet smerter etter operajonen.

Kvinne, 38 år fra Telemark


RUStelefonen svarer:

Vi som jobber i RUStelefonen er ikke leger, og kan derfor ikke gi råd om din medisinbruk. Det er litt uklart for oss hvordan medisineringen din skal være i forbindelse med operasjonen, men det er neppe sånn at du må starte helt på nytt hvis du tar 6 tabletter en dag.

Vi vil anbefale deg å ta opp bekymringen med legen din for videre veiledning.

Still spørsmål

Finner du ikke svar på det du lurer på? Chat med oss her.

Eller send inn ett nytt spørsmål til oss ved å bruke skjemaet under.

Mann    Kvinne    Annet