Bolig som ønsker tilgang til Nalokon

Hei. Jeg jobber som avdelingsleder i en rus og psykiatri bolig. Vi skulle gjerne hatt tilgang til naloxon spray. Vet dere om plasser i oslo vi kan få tak i dette? Jeg har kontaktet naloxonprosjektet, uten å få svar. Boligen jeg er leder for er ikke i kommunen, men privat.

Kvinne, 33 år fra Oslo


RUStelefonen svarer:

Nalokson.uio.no har de en oversikt over alle utleveringssteder. Det er ganske mange i Oslo, så du kan ta en titt og se hva som er mest praktisk for dere. Dersom dere ønsker å starte opp utdeling selv finner du informasjon om hvordan dere blir med i prosjektet på denne siden. Der finner du også kontaktinfo til din nærmeste koordinator.

Still spørsmål

Finner du ikke svar på det du lurer på? Chat med oss her.

Eller send inn ett nytt spørsmål til oss ved å bruke skjemaet under.

Mann    Kvinne    Annet