Siste stilte spørsmål og svar

Vis mest leste

17. januar 2020

Hva inneholder kokain?

hva inneholder kokain? hilsen en på 1 år Mann, 1 år fra Buskerud

Les mer

17. januar 2020

Hva inneholder kokain?

hva inneholder kokain? Mann, 15 år fra Møre og Romsdal

Les mer

17. januar 2020

Har jeg da kjørt i ruspåvirket tilstand?

Hei. Jeg røykte hasj for første gang for ca 11 dager siden, jeg kjørte ikke bil på 5 dager fordi jeg har hørt at hasj sitter lenge i kroppen. Jeg kjøpte en narkotest på apoteket igår bare for å teste. Den var positiv, har jeg da kjørt i ruspåvirket tilstad?? Kvinne, 24 år fra...

Les mer

17. januar 2020

Hva skjer med kroppen når du bruker rusmidler?

hva skjer med kroppen når du bruker rusmidler? Kvinne, 12 år fra Oslo

Les mer

17. januar 2020

Bytte fra metadon til Subutex?

Hei, jeg går nå på metadon, men jeg har fått problemer med at jeg spyr det opp igjen av og til, etter jeg har tatt metadon så begynner det å svi i magen, jeg har vært på sykehuset å tatt sånn slange ned i magen å der fikk jeg beskjed om at jeg produserer...

Les mer

Mest leste spørsmål og svar

Vis nyeste

10. juni 2015

Kombinere alkohol med Paracet og Ibux – FARLIG?

Er det farlig å kombinere alkohol med Paracet og Ibux? Jente, 17 år fra Oslo

Les mer
Er Rivotril et rusmiddel?

28. oktober 2013

Er Rivotril et rusmiddel?

Jeg lurte på om Rivotril var piller som kunne antas som et rusmiddel? Og hvilken effekt har Rivotril på kroppen? Kvinne, 18 år fra Buskerud

Les mer

30. desember 2009

Hva er bivirkninger av hasj?

Hva er bivirkninger av hasj? Gutt, 13 år fra Vestfold

Les mer
Hvor lenge kan man egentlig spore THC-syre i urinen?

13. april 2010

Hvor lenge kan man egentlig spore THC-syre i urinen?

Heisann. Jeg er en gutt/mann på 18 år, og har røyka hasj ca 3- 4 ganger i uken i ganske store mengder i omlag 2-3 måneder nå. Har en litt bekymret mor som begynner å bli litt mistenksom. Jeg bor på hybel, og ser ikke mine foreldre så ofte, men sist jeg var hjemme...

Les mer

25. september 2012

Brekningsmiddel

Hei 🙂 Jeg lurer bare på om det er sant at det blir tillatt Brekningsmiddel i brennevin og alkoholholdige varer som blir importert til Norge? Vil gjerne ha noen argument/bevis for at dette ikke er sant 🙂 Mann, 21 år fra Møre og Romsdal

Les mer