Siste stilte spørsmål og svar

Vis mest leste

22. november 2019

Jeg har en venninne som ruser seg på hasj, alkohol og amfetamin

Hei! Jeg vet ikke helt hva slags spørsmål dere kan svare på og ikke. Men har fått inntrykk av at dere er gode på temaet. Jeg har en vennine, som jeg støtter så godt jeg kan. Henne ruser seg på både hasj, alkohol og amfetamin.. Er dette farlig å blande så mye? Hva kan...

Les mer

21. november 2019

Hvor mye koster kokain for jeg vil ha det

Hvor mye koster kokain for jeg vil ha det Annet, 13 år fra Nordland

Les mer

21. november 2019

Er det mulig å ta overdose på Remeron?

Er det mulig å ta overdose på Remeron? Jeg får remeron (30mg smeltetabletter) for søvn og lurer på hvor mange jeg må ta for at det er farlig? De hjelper meg svært lite, så tar en del og er redd for å ta for mye Kvinne, 21 år fra Østfold

Les mer

21. november 2019

Tre spørsmål om molly

Jeg har tre spørsmål om molly da jeg aldri har prøvd det før, men har muligheten til det. 1. Med tanke på den forferdelige nedturen/hangoveren man kan få, er det i det hele tatt verdt det å ta molly? 2. Går det greit å drikke dagen før eller etter? 3. Jeg har en viktig...

Les mer

21. november 2019

Kan jeg angre på frivillig urinprøve?

Hei Jeg har frivillig tatt en urinprøve på narkotest. Er det slik at jeg kan angre og be legen ikke sende den til analysering? Kvinne, 31 år fra Hordaland

Les mer

Mest leste spørsmål og svar

Vis nyeste

10. juni 2015

Kombinere alkohol med Paracet og Ibux – FARLIG?

Er det farlig å kombinere alkohol med Paracet og Ibux? Jente, 17 år fra Oslo

Les mer
Er Rivotril et rusmiddel?

28. oktober 2013

Er Rivotril et rusmiddel?

Jeg lurte på om Rivotril var piller som kunne antas som et rusmiddel? Og hvilken effekt har Rivotril på kroppen? Kvinne, 18 år fra Buskerud

Les mer

30. desember 2009

Hva er bivirkninger av hasj?

Hva er bivirkninger av hasj? Gutt, 13 år fra Vestfold

Les mer
Hvor lenge kan man egentlig spore THC-syre i urinen?

13. april 2010

Hvor lenge kan man egentlig spore THC-syre i urinen?

Heisann. Jeg er en gutt/mann på 18 år, og har røyka hasj ca 3- 4 ganger i uken i ganske store mengder i omlag 2-3 måneder nå. Har en litt bekymret mor som begynner å bli litt mistenksom. Jeg bor på hybel, og ser ikke mine foreldre så ofte, men sist jeg var hjemme...

Les mer

25. september 2012

Brekningsmiddel

Hei 🙂 Jeg lurer bare på om det er sant at det blir tillatt Brekningsmiddel i brennevin og alkoholholdige varer som blir importert til Norge? Vil gjerne ha noen argument/bevis for at dette ikke er sant 🙂 Mann, 21 år fra Møre og Romsdal

Les mer