Siste stilte spørsmål og svar

Vis mest leste

22. oktober 2019

Jeg har røyket hasj cirka annenhver dag, i 3 uker cirka nå

Jeg har røyket hasj cirka annenhver dag, i 3 uker cirka nå. Rundt 8 jointer i uka kanskje. Hvor da en joint alltid har blitt delt med en venn. Jointene inneholdt kanskje cirka 0,3 – 0,4 gram med hasj hver i gjennomsitt. Altså ville jeg tro at jeg da kanskje har røyket ( altså...

Les mer
1400 mg Elvanse på én gang … farlig?

22. oktober 2019

1400 mg Elvanse på én gang … farlig?

Hei er 19 år gammel. Lurer bare på om det er farlig å ta 20 stykk Elevanse medisin 70 mg på engang..? Det blir da 1400 mg Hvis du lurer på vekt så veier jeg 85 kg hvis det skal hjelpe. Mann, 19 år fra Østfold

Les mer

22. oktober 2019

Er det noe sted man kan få testet «dopet» sitt?

Hei, jeg lurer på om det er et sted man kan gå for å få testet «dopet» sitt for å se om jeg får det jeg blir fortalt at det er? Så nettopp en video på at det finnes i Nederland, som er helt anonymt og lurer da på om det finnes i Norge?...

Les mer

22. oktober 2019

Hva gjør jeg når medisinen ikke strekker til?

hei jeg har en diagnose persjonlighetfostyrelse . haprøvd med bandlinger men det var bare for rus ,har søkt om plas på skjlfoss men avslag,har flere trek under persjnlighetsfo,sy,som panikangst, jeg har ikke sidemisbruk men jeg må kjøpe dem ilegalt va gjøman nårmedesien ikke streker til. Mann, 53 år fra Østfold

Les mer

22. oktober 2019

Hvordan blir man beruset av muskatnøtt?

hvordan blir man beruset av muskatnøtt? Annet, 14 år fra Møre og Romsdal

Les mer

Mest leste spørsmål og svar

Vis nyeste

10. juni 2015

Kombinere alkohol med Paracet og Ibux – FARLIG?

Er det farlig å kombinere alkohol med Paracet og Ibux? Jente, 17 år fra Oslo

Les mer
Er Rivotril et rusmiddel?

28. oktober 2013

Er Rivotril et rusmiddel?

Jeg lurte på om Rivotril var piller som kunne antas som et rusmiddel? Og hvilken effekt har Rivotril på kroppen? Kvinne, 18 år fra Buskerud

Les mer

30. desember 2009

Hva er bivirkninger av hasj?

Hva er bivirkninger av hasj? Gutt, 13 år fra Vestfold

Les mer
Hvor lenge kan man egentlig spore THC-syre i urinen?

13. april 2010

Hvor lenge kan man egentlig spore THC-syre i urinen?

Heisann. Jeg er en gutt/mann på 18 år, og har røyka hasj ca 3- 4 ganger i uken i ganske store mengder i omlag 2-3 måneder nå. Har en litt bekymret mor som begynner å bli litt mistenksom. Jeg bor på hybel, og ser ikke mine foreldre så ofte, men sist jeg var hjemme...

Les mer

25. september 2012

Brekningsmiddel

Hei 🙂 Jeg lurer bare på om det er sant at det blir tillatt Brekningsmiddel i brennevin og alkoholholdige varer som blir importert til Norge? Vil gjerne ha noen argument/bevis for at dette ikke er sant 🙂 Mann, 21 år fra Møre og Romsdal

Les mer