Siste stilte spørsmål og svar

Vis mest leste

22. mai 2020

Kan jeg få cannabis medisinsk pga ADHD?

Hei jeg har fått utredet ADHD siden 2012, jeg hater å bruke disse medisinene retalin, consert, å altentinn. De funkerte veldig bra til skolen, men ellers nei takk. I de siste årene så har forhold meg til kun cannabis/hasj, det funker veldig bra. Men har fått masse problemer med dette siden staten anser det...

Les mer

22. mai 2020

Hvor mye kan man drikke før det gir utslag på CDT

lurer på CDT. Hvor mye kan man drikke før det gir utslag på CDT, og hvor lang tid tar det før CDT normaliseres Mann, 54 år fra Oppland

Les mer

22. mai 2020

Hvor mange timer skal det gå etter inntak av 10 mg Stesolid for å kjøre bil?

hvor mange timer skal det gå etter inntak av 10 mg stesolid for å kjore bil Kvinne, 55 år fra Oppland

Les mer

22. mai 2020

Har fått påtaleunnlatelse etter ruskontrakt – hvorfor kan jeg likevel ikke ta oppkjøring?

Hei. Jeg har blitt tatt for å røyke hasj av politiet og innrømmet dette.avla positiv urinprøve. Fikk påtaleunnlatelse i februar for dette. Dessuten Står det i påtaleunnlatelse at jeg må gå på ruskontrakt i 9 mnd. Jeg går derfor til helsesøster 1 gang i uken. Har etter påtaleunnlatelse bare levert negative prøver. Dessuten må...

Les mer

22. mai 2020

Har heroin bivirkninger som ødelegger deg innvendig

Har heroin bivirkninger som ødelegger deg innvendig Mann, 37 år fra Aust-Agder

Les mer

Mest leste spørsmål og svar

Vis nyeste

10. juni 2015

Kombinere alkohol med Paracet og Ibux – FARLIG?

Er det farlig å kombinere alkohol med Paracet og Ibux? Jente, 17 år fra Oslo

Les mer
Er Rivotril et rusmiddel?

28. oktober 2013

Er Rivotril et rusmiddel?

Jeg lurte på om Rivotril var piller som kunne antas som et rusmiddel? Og hvilken effekt har Rivotril på kroppen? Kvinne, 18 år fra Buskerud

Les mer

30. desember 2009

Hva er bivirkninger av hasj?

Hva er bivirkninger av hasj? Gutt, 13 år fra Vestfold

Les mer
Hvor lenge kan man egentlig spore THC-syre i urinen?

13. april 2010

Hvor lenge kan man egentlig spore THC-syre i urinen?

Heisann. Jeg er en gutt/mann på 18 år, og har røyka hasj ca 3- 4 ganger i uken i ganske store mengder i omlag 2-3 måneder nå. Har en litt bekymret mor som begynner å bli litt mistenksom. Jeg bor på hybel, og ser ikke mine foreldre så ofte, men sist jeg var hjemme...

Les mer

25. september 2012

Brekningsmiddel

Hei 🙂 Jeg lurer bare på om det er sant at det blir tillatt Brekningsmiddel i brennevin og alkoholholdige varer som blir importert til Norge? Vil gjerne ha noen argument/bevis for at dette ikke er sant 🙂 Mann, 21 år fra Møre og Romsdal

Les mer