Siste stilte spørsmål og svar

Vis mest leste

27. oktober 2020

Er 6,1 en veldig høy S-kolesterolverdi?

er 6,1 en veldig høy S-kolesterol verdi? Kvinne, 74 år fra Akershus

Les mer

27. oktober 2020

Burde jeg være bekymret?

Hei Jeg har tatt forskjellige rusmidler før, inkludert lsd. Det er en stund siden. Rundt slutten av sommerferien. Jeg har ikke fått sovet bra de siste to månedene For to uker siden fikk jeg bare 8 timer i løpet av hele uka. For noen uker siden begynte jeg å høre lyder om natten. På...

Les mer
Sobril og brennevin

27. oktober 2020

Sobril og brennevin

Hei. Jeg har et spørsmål vedr angstdempende medisiner og alkohol. Jeg har en mor som er 72 år, har kols og går på litt innhalasjon mot dette. I tillegg har hun utviklet angst i forbindelse med sykdommen. Dette har hun fått utskrevet sobril mot. Eg er den nærmeste pårørende utenom hennes mann. Men han...

Les mer
Kan dere gi meg et råd?

27. oktober 2020

Kan dere gi meg et råd?

Heisann Jeg ble for ni år siden feilbehandlet med en operasjon i foten og hadde 6 store inngrep på noen år.Har fått lagt inn Ryggmarksstimulator som tar litt av smerten,har fått varige nervesmerter.Spørsmålet mitt er at jeg går på og har gjort det i ni 9 ca 140 mg oxycodone pr døgn.Vil gjerne slutte...

Les mer

27. oktober 2020

Hva gjør narkotika med samfunnet?

Hva gjør narkotika med samfunnet? Kvinne, 14 år fra Hordaland

Les mer

Mest leste spørsmål og svar

Vis nyeste

10. juni 2015

Kombinere alkohol med Paracet og Ibux – FARLIG?

Er det farlig å kombinere alkohol med Paracet og Ibux? Jente, 17 år fra Oslo

Les mer
Er Rivotril et rusmiddel?

28. oktober 2013

Er Rivotril et rusmiddel?

Jeg lurte på om Rivotril var piller som kunne antas som et rusmiddel? Og hvilken effekt har Rivotril på kroppen? Kvinne, 18 år fra Buskerud

Les mer

30. desember 2009

Hva er bivirkninger av hasj?

Hva er bivirkninger av hasj? Gutt, 13 år fra Vestfold

Les mer
Hvor lenge kan man egentlig spore THC-syre i urinen?

13. april 2010

Hvor lenge kan man egentlig spore THC-syre i urinen?

Heisann. Jeg er en gutt/mann på 18 år, og har røyka hasj ca 3- 4 ganger i uken i ganske store mengder i omlag 2-3 måneder nå. Har en litt bekymret mor som begynner å bli litt mistenksom. Jeg bor på hybel, og ser ikke mine foreldre så ofte, men sist jeg var hjemme...

Les mer

25. september 2012

Brekningsmiddel

Hei 🙂 Jeg lurer bare på om det er sant at det blir tillatt Brekningsmiddel i brennevin og alkoholholdige varer som blir importert til Norge? Vil gjerne ha noen argument/bevis for at dette ikke er sant 🙂 Mann, 21 år fra Møre og Romsdal

Les mer