Siste stilte spørsmål og svar

Vis mest leste

14. mai 2021

Alkohol og MDMA/ecstasy

Meg å vennina mi skal drikke oss små fulle klokka 17 på dagen, senere den dagen klokken 21 drikker vi litt som vi blir litt mer enn brisen men ikke full. Etter det drikker vi ikke mer, men rundt klokken 23 eller 22, tenker vi å ta oss en halv ecstasy pille på 500mg....

Les mer

14. mai 2021

Dame 54

Dame 54 har tatt 2 stk apodorm isammens med Sobril 15 mg sikkert 4 stk og nobligan 2 stk og Noe Lyrica 🙈😪 Går fast på Rustester pga tidligere hasjrøyk og ble fratatt barnet vårt. Vi kjæmpe står på og skal ha barnet tilbske selvsagt.., 💖💞🕯️. Nu gjør æ alt æ ksan for full...

Les mer

14. mai 2021

Kan barnevernet kreve urinprøver?

Hei! Barnevernet har besluttet om å ha undersøkelse sak. På møtet sa de at de kommer til å ta stikkprøver av meg. Det foreligger ikke noe papirer på dette, og jeg har ikke skrevet under på noe angående rus test. Jeg lurer om de har liv til å kreve stikkprøver når det ikke foreligger...

Les mer

14. mai 2021

Råd om Valium og alkohol

Dere skrev at dere ikke forstod mitt siste spørsmål. Jeg har aspergers og ADHD, og er svært plaget av ubehagelig tankekjør, i den grad at jeg har problemer med å få gjennomført eller bruker lang tid på vanlige hverdagsoppgaver og har problemer med å fungere. Når jeg har Valium fungerer jeg mye bedre, jeg...

Les mer

14. mai 2021

Trappe ned Sobril

Hei! Jeg går på Sobril 15 mgx3 i en ukes tid ved oppstart av Cipralex. Jeg vil ikke gå på de lenge. Hvordan trapper man ned et så kort forbruk, etter 7 dager? Mann, 26 år fra Vestfold

Les mer

Mest leste spørsmål og svar

Vis nyeste

10. juni 2015

Kombinere alkohol med Paracet og Ibux – FARLIG?

Er det farlig å kombinere alkohol med Paracet og Ibux? Jente, 17 år fra Oslo

Les mer
Er Rivotril et rusmiddel?

28. oktober 2013

Er Rivotril et rusmiddel?

Jeg lurte på om Rivotril var piller som kunne antas som et rusmiddel? Og hvilken effekt har Rivotril på kroppen? Kvinne, 18 år fra Buskerud

Les mer

30. desember 2009

Hva er bivirkninger av hasj?

Hva er bivirkninger av hasj? Gutt, 13 år fra Vestfold

Les mer
Hvor lenge kan man egentlig spore THC-syre i urinen?

13. april 2010

Hvor lenge kan man egentlig spore THC-syre i urinen?

Heisann. Jeg er en gutt/mann på 18 år, og har røyka hasj ca 3- 4 ganger i uken i ganske store mengder i omlag 2-3 måneder nå. Har en litt bekymret mor som begynner å bli litt mistenksom. Jeg bor på hybel, og ser ikke mine foreldre så ofte, men sist jeg var hjemme...

Les mer

25. september 2012

Brekningsmiddel

Hei 🙂 Jeg lurer bare på om det er sant at det blir tillatt Brekningsmiddel i brennevin og alkoholholdige varer som blir importert til Norge? Vil gjerne ha noen argument/bevis for at dette ikke er sant 🙂 Mann, 21 år fra Møre og Romsdal

Les mer