Siste stilte spørsmål og svar

Vis mest leste

19. august 2019

Skadet av å røyke cannabis en gang?

Hei. Jeg har lest litt nå på konsekvensene en joint kan ha. Og jeg begynner veldig å lure på om jeg er den lille delen av befolkningen som tar skade av å røyke den ene gangen, som jeg har lest fra svarene deres kan være case. Konstant etter jeg røyka ifjord i November har...

Les mer

19. august 2019

Sluttet med Oxycontin

Sluttet nettopp med 200mg oxycontin dagen Jeg sluttet på dagen, fra 200mg til bråstopp, jeg brukte lyrica 300mg som hjelp, da sover man nesten gjennom hele den møkka, fucked up ned turen med kald svetting, diarre er ikke til å unngå, men tar det værste, 4-5 dager så er man kvitt den kjipe nedturen,...

Les mer

19. august 2019

Mamma drikker i skjul og lyver

Mamma er alkoholiker men inser d kje hu lyger om det å skjuler når hun drikker. Pappa vet ikke heilt hva han skal gjøre fordi han aldri føler d blir rett tidspunkt å ta tak i det på. Eg er lei å orker ikkje mer, er nesten aldri hjemmme pga dette å har aldri...

Les mer

19. august 2019

Vival og Stilnoct

40 vival og 30 stinoct samtidig???? Kvinne, 73 år fra Østfold

Les mer

19. august 2019

Alkohol og kyssesyke

Hei, er det vanlig å oppleve vondt i mage/lever(?) samme dag man drikker alkohol når man har kyssesyken? Er ikke syk nå, men har nylig vært syk Kvinne, 19 år fra Oppland

Les mer

Mest leste spørsmål og svar

Vis nyeste

10. juni 2015

Kombinere alkohol med Paracet og Ibux – FARLIG?

Er det farlig å kombinere alkohol med Paracet og Ibux? Jente, 17 år fra Oslo

Les mer
Er Rivotril et rusmiddel?

28. oktober 2013

Er Rivotril et rusmiddel?

Jeg lurte på om Rivotril var piller som kunne antas som et rusmiddel? Og hvilken effekt har Rivotril på kroppen? Kvinne, 18 år fra Buskerud

Les mer

30. desember 2009

Hva er bivirkninger av hasj?

Hva er bivirkninger av hasj? Gutt, 13 år fra Vestfold

Les mer
Hvor lenge kan man egentlig spore THC-syre i urinen?

13. april 2010

Hvor lenge kan man egentlig spore THC-syre i urinen?

Heisann. Jeg er en gutt/mann på 18 år, og har røyka hasj ca 3- 4 ganger i uken i ganske store mengder i omlag 2-3 måneder nå. Har en litt bekymret mor som begynner å bli litt mistenksom. Jeg bor på hybel, og ser ikke mine foreldre så ofte, men sist jeg var hjemme...

Les mer

25. september 2012

Brekningsmiddel

Hei 🙂 Jeg lurer bare på om det er sant at det blir tillatt Brekningsmiddel i brennevin og alkoholholdige varer som blir importert til Norge? Vil gjerne ha noen argument/bevis for at dette ikke er sant 🙂 Mann, 21 år fra Møre og Romsdal

Les mer