Siste stilte spørsmål og svar

Vis mest leste

7. august 2020

Kan kjæresten min få straff om hun sitter på med en som røyker hasj?

Hei! Her om dagen kjørte jeg kompisen min og dama fra A til B. Kompisen min røyker hasj (jeg også av og til) Hvis politiet hadde stoppet oss, kunne dette resultert med at kjæresten min hadde fått straffeforfølgelse? Hun har aldri rørt narkotika før. Og hva kunne skjedd med meg? Mann, 23 år fra...

Les mer

7. august 2020

Hva skjer hvis man tar 10 Bactrim på en gang?

Hva skjer hvis man tar Bactrim 400/80 mg 10 tabletter med engang ?? Kvinne, 25 år fra Trøndelag

Les mer

7. august 2020

Når jeg tar Sobril 10 mg pr dag, kan jeg ta smertestillende i tillegg?

Når jeg tar sobril 10mg pr dag, kan jeg ta en smertestillende tab i tillegg? Kvinne, 68 år fra Troms

Les mer

7. august 2020

Har en søster som er alkoholiker, hun ringer meg om natten gjentatte ganger

Hei. Har en søster som er alkoholiker, hun ringer meg om natten gjentatte ganger ennå hun har fått streng besked om å ikke gjøre dette. Hva er grunnen, hun har tydeligvis ikke respekt for andre. Mann, 57 år fra Hordaland

Les mer

6. august 2020

Kan legen skrive ut Placebo?

En jeg skjenner i USA oppdaget at han fikk placebo piller av legen sin Er det lov i Norge? Kvinne, 17 år fra Vestfold

Les mer

Mest leste spørsmål og svar

Vis nyeste

10. juni 2015

Kombinere alkohol med Paracet og Ibux – FARLIG?

Er det farlig å kombinere alkohol med Paracet og Ibux? Jente, 17 år fra Oslo

Les mer
Er Rivotril et rusmiddel?

28. oktober 2013

Er Rivotril et rusmiddel?

Jeg lurte på om Rivotril var piller som kunne antas som et rusmiddel? Og hvilken effekt har Rivotril på kroppen? Kvinne, 18 år fra Buskerud

Les mer

30. desember 2009

Hva er bivirkninger av hasj?

Hva er bivirkninger av hasj? Gutt, 13 år fra Vestfold

Les mer
Hvor lenge kan man egentlig spore THC-syre i urinen?

13. april 2010

Hvor lenge kan man egentlig spore THC-syre i urinen?

Heisann. Jeg er en gutt/mann på 18 år, og har røyka hasj ca 3- 4 ganger i uken i ganske store mengder i omlag 2-3 måneder nå. Har en litt bekymret mor som begynner å bli litt mistenksom. Jeg bor på hybel, og ser ikke mine foreldre så ofte, men sist jeg var hjemme...

Les mer

25. september 2012

Brekningsmiddel

Hei 🙂 Jeg lurer bare på om det er sant at det blir tillatt Brekningsmiddel i brennevin og alkoholholdige varer som blir importert til Norge? Vil gjerne ha noen argument/bevis for at dette ikke er sant 🙂 Mann, 21 år fra Møre og Romsdal

Les mer