Siste stilte spørsmål og svar

Vis mest leste

18. september 2020

Farlig å kombinere Tramagetic og Nobligan?

Har pga sterke smerter i benet,nettop begynnt på Tragametic retard kveldstid.Denne virker ikke nok,så jeg har i tillegg,noen timer før,tatt en Nobligane kapsel( ikke retard) Da kom smertelindringen.Disse tas kun en g pr dag.Er disse farlig å kombinere? Kvinne, 50 år fra Vestfold

Les mer

18. september 2020

Hvorfor starter noen med narkotika?

Hvorfor starter noen med narkotika? Kvinne, 16 år fra Østfold

Les mer

18. september 2020

Kan jeg ta litt mer melatonin enn anbefalt?

Hei, jeg har fått melatonin orifarm av legen min. Jeg har tatt melatonin hele livet, men nå funket ikke vanlig lenger så jeg fikk den. Alle rundt meg var veldig strenge på at jeg skulle følge alle reglene for å ta dem. Jeg kan bare ta de 5 dager på rad og bare 16...

Les mer

18. september 2020

Hvordan skal man gå frem for å få en alkoholiker tvangsinnlagt?

Hei! Hvordan skal man gå frem for å få en alkoholiker tvangsinnlagt? Kvinne, 45 år fra Finnmark

Les mer

18. september 2020

Burde trappe ned Imovane først før jeg slutter?

Jeg har brukt imovane 5 MG i 2mnd nå og har ikke tatt de to siste nettene. Får en del reaksjoner i kroppen nå. Og lurer på om jeg burde trappe ned først før jeg slutter? Svette, svimmelhet uansett om jeg står, sitter eller ligger, ustøhet, hodeverk, kriblinger, verk og divergerende i armer og...

Les mer

Mest leste spørsmål og svar

Vis nyeste

10. juni 2015

Kombinere alkohol med Paracet og Ibux – FARLIG?

Er det farlig å kombinere alkohol med Paracet og Ibux? Jente, 17 år fra Oslo

Les mer
Er Rivotril et rusmiddel?

28. oktober 2013

Er Rivotril et rusmiddel?

Jeg lurte på om Rivotril var piller som kunne antas som et rusmiddel? Og hvilken effekt har Rivotril på kroppen? Kvinne, 18 år fra Buskerud

Les mer

30. desember 2009

Hva er bivirkninger av hasj?

Hva er bivirkninger av hasj? Gutt, 13 år fra Vestfold

Les mer
Hvor lenge kan man egentlig spore THC-syre i urinen?

13. april 2010

Hvor lenge kan man egentlig spore THC-syre i urinen?

Heisann. Jeg er en gutt/mann på 18 år, og har røyka hasj ca 3- 4 ganger i uken i ganske store mengder i omlag 2-3 måneder nå. Har en litt bekymret mor som begynner å bli litt mistenksom. Jeg bor på hybel, og ser ikke mine foreldre så ofte, men sist jeg var hjemme...

Les mer

25. september 2012

Brekningsmiddel

Hei 🙂 Jeg lurer bare på om det er sant at det blir tillatt Brekningsmiddel i brennevin og alkoholholdige varer som blir importert til Norge? Vil gjerne ha noen argument/bevis for at dette ikke er sant 🙂 Mann, 21 år fra Møre og Romsdal

Les mer