Siste stilte spørsmål og svar

Vis mest leste

15. april 2021

Hva går rusavtalen ut på?

Hva går rusatalen ut på? Mann, 63 år fra Sogn og Fjordane

Les mer

15. april 2021

Har tatt en del kokain den siste perioden, sliter med bivirkninger

Jeg har tatt en del kokain den siste perioden og ikke hatt noe bivirkninger før nå. Har hatt en ekstrem angst i fire dager nå og klarer ikke stå eller sitte stille i lengre perioder. Jeg gråter ukontrollert og mister virkelighetsoppfatningen i ny og ned. Jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg...

Les mer

15. april 2021

Er bekymret for en ungdom – hva gjør jeg?

Saken gjelder en ungdom som jeg er bekymret for. Ved to anledninger har jeg opplevd barnets mor synlig beruset på dagtid. Vi er gode turvenner og jeg ønsker ikke å «sladre» på henne. Jeg synes situasjonen er vanskelig men føler allikevel jeg må gjøre noe. Har hørt at andre har opplevd det samme. Synes...

Les mer

15. april 2021

Trappe ned diazepam og Rivotril

Har brukt diazepam å rivotrill i 10 år leger mener å trappe ned helt er en mnd minimum6,12mnd spør du meg problemene begynner ettet1mnd Mann, 50 år fra Telemark

Les mer

15. april 2021

Hvor sikre er egentlig spyttprøver?

Hei, har vært plaget med falsk positive spyttprøver fra Politiet. Første gangen testet jeg positivt for Kokain og Opium, andre gangen Amfetamin. Har blitt tatt spyttprøver av regelmessig og som regel negativt. Det jeg lurer på er hvor sikker er egentlig denne metoden? Både blodprøver og urinprøver kommer tilbake negativt og saken henlagt. Hadde...

Les mer

Mest leste spørsmål og svar

Vis nyeste

10. juni 2015

Kombinere alkohol med Paracet og Ibux – FARLIG?

Er det farlig å kombinere alkohol med Paracet og Ibux? Jente, 17 år fra Oslo

Les mer
Er Rivotril et rusmiddel?

28. oktober 2013

Er Rivotril et rusmiddel?

Jeg lurte på om Rivotril var piller som kunne antas som et rusmiddel? Og hvilken effekt har Rivotril på kroppen? Kvinne, 18 år fra Buskerud

Les mer

30. desember 2009

Hva er bivirkninger av hasj?

Hva er bivirkninger av hasj? Gutt, 13 år fra Vestfold

Les mer
Hvor lenge kan man egentlig spore THC-syre i urinen?

13. april 2010

Hvor lenge kan man egentlig spore THC-syre i urinen?

Heisann. Jeg er en gutt/mann på 18 år, og har røyka hasj ca 3- 4 ganger i uken i ganske store mengder i omlag 2-3 måneder nå. Har en litt bekymret mor som begynner å bli litt mistenksom. Jeg bor på hybel, og ser ikke mine foreldre så ofte, men sist jeg var hjemme...

Les mer

25. september 2012

Brekningsmiddel

Hei 🙂 Jeg lurer bare på om det er sant at det blir tillatt Brekningsmiddel i brennevin og alkoholholdige varer som blir importert til Norge? Vil gjerne ha noen argument/bevis for at dette ikke er sant 🙂 Mann, 21 år fra Møre og Romsdal

Les mer