RUStelefonens podcast

Hva er innafor? En podcast om studietid og rus.

Hør på helt ny podcast fra RUStelefonen med Vegard Harm og Jonas Kinge Bergland om studietid og rus.

Sammen med tre studenter ved Universitetet i Oslo og Sturla Johansen i RUStelefonen diskuterer de alkohol, cannabis, MDMA og «smart drugs». Er det utbredt, er det innafor å bruke og hvor farlig er det? Podcasten er spilt inn live på Blindern med publikum i salen.

Hva er innafor? En ny podcast fra RUStelefonen med Maria Stavang aka Piateed om studietid og rus.

Sammen med tre studenter ved Universitetet i Tromsø og Sturla Johansen i RUStelefonen diskuterer de alkohol i denne episoden, del 1.
Har fylla egentlig skylda? Hva sier man når man er full? og hva er egentlig fylleangst? Podcasten er spilt inn live på studentsamfunnet Driv i Tromsø med publikum i salen.

Hva er innafor? Sammen med studenter og Sturla Johansen i RUStelefonen diskuteres cannabis, MDMA og akademisk dop i denne episoden, del 2. Er det utbredt, er det innafor å bruke, og hvor farlig er det? Podcasten er spilt inn live på studentsamfunnet Driv i Tromsø med publikum i salen.

Om Rustelefonen
RUStelefonen er en offentlig og landsdekkende veiledningstjeneste hvor du anonymt kan ta kontakt via telefon, chat eller spørreskjema. RUStelefonen tilbyr støtte og veiledning, samt informasjon om rusmidler og hjelpeapparat. Vi bestreber å besvare alle henvendelser med faktabaserte, ikke-moraliserende svar. Enten du er bruker, pårørende eller bare har spørsmål om rus, er du velkommen til å ta kontakt med oss.