Still spørsmål

Svar på spørsmål som stilles via denne tjenesten vil legges ut på siden under siste stilte spørsmål og svar. Du vil også få tildelt et søkenummer som du kan bruke for å finne igjen ditt spørsmål etter at vi har svart på det.

Mann    Kvinne    Annet

 

Info om spørretjenesten

Vi vil svare på ditt spørsmål så fort som mulig. I perioder med mye pågang kan det ta opptil 7 dager før svaret publiseres.

Hvis du trenger raske svar fra oss, ring 08588 (man-søn 11-19 [tir-ons 10-19]) eller chat med oss (man-fre 11-17 [tir-ons 10-17]).

RUStelefonen er ikke en akutt-tjeneste. Har du behov for øyeblikkelig helsehjelp, ring 113. Husk at helsepersonell også har taushetsplikt.

Etter at du sender inn ditt spørsmål kommer det opp du en bekreftelse hvor det står «Ditt søkenummer». Notér søkenummeret og bruk det for å søke opp svaret på ditt spørsmål. Øverst på alle sidene finner du menyen; til høyre for menyen er det et «forstørrelsesglass». Klikk på dette og skriv inn ditt søkenummer. Når svar på ditt spørsmål er publisert, dukker det opp ved søk på søkenummer.

Overskrifter på innsendte spørsmål kan i noen tilfeller redigeres av RUStelefonen for bedre passe til innholdet i spørsmålet.